Νατάσα Θεοδωρίδου: Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης στον Γιώργο Μαζωνάκη

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης στον Γιώργο Μαζωνάκη


Ένα ακόμα όνομα προστίθεται στην λίστα με τους εκλεκτούς υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του Γιώργου Μαζωνάκη για το μπουζούκι: Η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη με τίτλο «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», για τη δύναμη του ήχου του μπουζουκιού, στέλνοντας το δικό της συγκινητικό μήνυμα.

«Αγαπημένε μου φίλε Γιώργο είναι τόσο συγκινητική αυτή σου η πρωτοβουλία… Το μπουζούκι μας ταξιδεύει και σ´αυτό το ταξίδι φίλε μου θα είμαι κοντά σου», σημειώνει η Νατάσα Θεοδωρίδου στην ανάρτησή της.

Και στο video της αναφέρει: «Αγαπημένε μου κι ευαίσθητέ μου Γιώργο! Πόσο όμορφη και συγκινητική είναι αυτή σου η προσπάθεια, αυτή σου η πρωτοβουλία! Το λαϊκό τραγούδι, λοιπόν, και κατ’ επέκταση το μπουζούκι που είναι το κυρίαρχο όργανό του, είναι η ραχοκοκαλιά του ελληνικού τραγουδιού».

Σύμφωνα με τη Νατάσα Θοεδωρίδου, ο ήχος του μπουζουκιού είναι τόσο γλυκός, τόσο νοσταλγικός, σε πλημμυρίζει με συναισθήματα όλων των χρωμάτων, σου δημιουργεί εικόνες, σε ταξιδεύει. Είναι ένας φωτεινός φάρος που δεν σε αφήνει να χαθείς ποτέ.

Γιώργος Μαζωνάκης - Σημείο G - Hit Channel

«Αυτό που εγώ επιθυμώ κι είμαι σίγουρη ότι θα επιτευχθεί μέσα από τον αγώνα αυτόν, τον όμορφο που δίνεις, είναι να έρθει το μπουζούκι, αυτό το ευλογημένο όργανο, κοντά στους νέους ανθρώπους. Να το μάθουν, να το αφουγκραστούν, να το αγαπήσουν», προσθέτει η καταξιωμένη ερμηνεύτρια.

«Ξέρεις ότι σε αγαπώ πάρα πολύ κι είμαι κοντά σου σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι που έχεις ξεκινήσει, καταλήγει στο μήνυμά της προς τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ευχαρίστησε τη Νατάσα Θεοδωρίδου με ένα προσωπικό σημείωμα, αναφέροντας στην ανάρτησή του: «Σε μια αποστολή ζωής σαν αυτή, το να έχεις άξιους συνοδοιπόρους και υποστηρικτές δεν είναι απλά ωραίο, αλλά αξιοθαύμαστο. Νατάσα μου, σ’ ευχαριστώ, σε θαυμάζω και σε εκτιμώ πολύ!».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ξεκίνησε μία πρωτοβουλία με χαρακτήρα αποστολής ζωής, μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

Πάμε μαζί του να ανοίξουμε τη συζήτηση, να εμπνευστούμε, να ονειρευτούμε, να φτιάξουμε νέες ιστορίες.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE