Η Miley Cyrus τραγούδησε το «Help!» των Beatles σε ένα άδειο στάδιο

Η Miley Cyrus τραγούδησε το «Help!» των Beatles σε ένα άδειο στάδιο


Το δικό της μήνυμα έστειλε η Miley Cyrus.

Η Miley Cyrus μάγεψε το κοινό ερμηνεύοντας το κλασικό τραγούδι «Help!» των Beatles κατά τη διάρκεια του προγράμματος «Global Goal: Unite for Our Future», που μεταδόθηκε διαδικτυακά και τηλεοπτικά σε όλο τον κόσμο το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Η οργάνωση Global Citizen και η ΕυρωπαΪκή Επιτροπή ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός προγράμματος που έστρεψε την προσοχή στις επιπτώσεις που έχει ο COVID-19 στις περιθωριοποιημένες κοινότητες.

Η Miley Cyrus βιντεοσκόπησε την εμφάνισή της στο άδειο στάδιο Rose Bowl στην Πασαντίνα της Καλιφόρνιας.

Η 27χρονη Αμερικανίδα έστησε στο καταπράσινο γρασίδι του σταδίου μία σειρά από γιγάντια γράμματα που σχημάτιζαν τη λέξη «Help!», δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στις εναέριες λήψεις της κάμερας. Η ίδια η pop star στεκόταν στην τελεία από το θαυμαστικό του «Help!».

Η Miley Cyrus αφιέρωσε την ερμηνεία της σε όσους εργάζονται ακούραστα στην ανάπτυξη διαγνωστικών τεστ, θεραπειών και εμβολίων για τον COVID-19, «ώστε να μπορέσουμε όλοι μας να συγκεντρωθούμε ξανά σε μέρη όπως αυτό το άδειο στάδιο».

Miley Cyrus - WSJ magazine

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τις σκέψεις της για την εμφάνισή της στο «Global Goal: Unite for Our Future» με μια ανάρτησή της στο Instagram.

«Για μένα, η μαγεία όταν τραγουδάς είναι να μοιραζόμαστε και να γιορτάζουμε τη μουσική μαζί … Να περιβάλλεσαι από ανθρώπους και να νιώθεις την ενέργειά τους!», έγραψε.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του COVID-19 συναντιόμαστε με διαφορετικό τρόπο… Ενωνόμαστε με στόχο να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα έχουν πρόσβαση στις λύσεις για τον τερματισμό αυτής της πανδημίας», υπογράμμισε.

Η οργάνωση Global Citizen ευχαρίστησε μέσω Twitter τη Miley Cyrus για τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα.

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες που έχουμε τη Miley στο πλευρό μας καθώς παλεύουμε για έναν κόσμο όπου όλοι παντού θα μπορούν να προστατευτούν από το COVID-19», αναφέρει το μήνυμα της Global Citizen.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE