Η Beyoncé ανακοινώνει το Visual Album «Black Is King»

Η Beyoncé ανακοινώνει το Visual Album «Black Is King»


Στη μουσική του άλμπουμ «The Lion King: The Gift» βασίζεται η νέα ταινία της Beyoncé.

Η Beyoncé ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου visual album με τον τίτλο «Black Is King».

Μερικές ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Queen Bey να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για συμφωνία ύψους 100 εκατομμυρίων με την Disney για μία σειρά από projects, γίνεται γνωστό ότι το νέο εγχείρημα της τραγουδίστριας θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στην πλατφόρμα Disney+.

Το visual album «Black Is King» βασίζεται στη μουσική του δίσκου «The Lion King: The Gift» που κυκλοφόρησε η Beyoncé τον Ιούλιο του 2019.

Το «The Lion King: The Gift» περιείχε τραγούδια εμπνευσμένα από το live-action remake της αγαπημένης ταινίας «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» που βγήκε στις αίθουσες την ίδια περίοδο, με την Bey να αποτελεί μέρος του καστ και να δανείζει τη φωνή της στο χαρακτήρα της Nala.

Την παραγωγή, τη σκηνοθεσία και το σενάριο του «Black Is King» υπογράφει η ίδια η Beyoncé.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας δημοσιεύθηκε ένα σύντομο teaser για το visual album

«Το “Black Is King” είναι για τον κόσμο μία εορταστική, ιστορική καταγραφή των βιωμάτων των Μαύρων», αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους η Disney και η Parkwood Entertainment της Beyoncé.

«Η ταινία είναι μια αξιομνημόνευτη ιστορία που δίνει ουσία και ξαναχτίζει το παρόν. Μια επανένωνση πολιτισμών και κοινών πεποιθήσεων από όλες τις γενεές. Μια ιστορία για το πώς οι άνθρωποι που κατέληξαν να χάσουν κάθε ελπίδα έχουν ένα εξαιρετικό χάρισμα και ένα δυναμικό μέλλον», τονίζεται.

Το «Black Is King» παρουσιάζει υπό διαφορετικό πρίσμα τα μαθήματα ζωής που έδωσε η ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» για τους «σημερινούς βασιλιάδες και τις βασίλισσες που αναζητούν τα δικά τους στέμματα».

Η παραγωγή του φιλμ διήρκεσε ένα ολόκληρο έτος, ενώ το καστ και το συνεργείο που συμμετείχαν αντιπροσωπεύουν «την ποικιλομορφία και τη συνοχή».

Το νέο visual album της Beyoncé αφηγείται το υπερβατικό ταξίδι ενός νεαρού βασιλιά, ο οποίος γνωρίζει την προδοσία και την αγάπη και βρίσκει την ταυτότητά του καθώς οδηγείται προς το πεπρωμένο του με τη βοήθεια των προγόνων του και των μαθημάτων που κράτησε από τον πατέρα του.

Αυτά τα διαχρονικά μαθήματα αποκαλύπτονται και καθρεφτίζονται μέσα από τις Μαύρες φωνές του σήμερα, φωνές που έχουν αποκτήσει τη δική τους δύναμη

Το επερχόμενο visual album είναι η επιβεβαίωση ενός σπουδαίου σκοπού, με τις πλούσιες εικόνες του να τιμούν τη δύναμη ψυχής και τον πολιτισμό των Μαύρων. Η ταινία αναδεικνύει επίσης την ομορφιά της παράδοσης και την αριστεία των Μαύρων.

Το «Black Is King» θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 31 Ιουλίου. Αυτή τη στιγμή η υπηρεσία streaming της Disney δεν παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE