Ελληνικό Airplay Chart: Νέες είσοδοι από Κιάμο, Χατζηγιάννη και STAN – Το Top 20


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Η αγαπημένη επιτυχία «Μισή Καρδιά» από τις ΜΕΛΙSSES συμπληρώνει εννέα συνολικά εβδομάδες στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart, ενώ παράλληλα επιστρέφει για δεύτερη εβδομάδα στην κορυφή της μικτής κατάταξης.

Το «Μισή Καρδιά» σηματοδοτεί το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι για τις ΜΕΛΙSSES και το τέταρτο συνεχόμενο τραγούδι για τον Χρήστο Μάστορα που κυριαρχεί στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το σερί ξεκίνησε με το «Γιατί» που διένυσε 16 εβδομάδες στο Νο. 1 και συνεχίστηκε με το «Δεν Έχω Ιδέα» που παρέμεινε στο Νο. 1 επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες και το «Ένα Λεπτό», μία συνεργασία του Χρήστου Μάστορα με τον Δημήτρη Μπάση, που συμπλήρωσε 19 διαδοχικές εβδομάδες στην πρώτη θέση.

Το «Μισή Καρδιά» έχουν γράψει μαζί οι ΜΕΛΙSSES και ο STAN Αντιπαριώτης.

Νέες είσοδοι

«Δύο Μέτρα Ουρανός» – Πάνος Κιάμος (No. 10)

Θεαματική είσοδο κατευθείαν στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει το νέο τραγούδι «Δύο Μέτρα Ουρανός» του Πάνου Κιάμου, δηλώνοντας ότι ήρθε για να αποκτήσει μόνιμη θέση στην κατάταξη αυτό το καλοκαίρι.

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει την παράδοση που τον θέλει να χαρίζει με απίθανη ευκολία τραγούδια που μαγνητίζουν κατευθείαν και γίνονται ατάκες.

Το «Δύο Μέτρα Ουρανός» απέκτησε εικόνα με ένα απρόβλεπτο και πρωτότυπο music video, στο οποίο ο Πάνος Κιάμος φορά τη στολή του… πιλότου για να πετάξει τους θεατές ψηλά στους αιθέρες με μια φανταστική πτήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart μετά από ένα χρόνο και δύο μήνες. Το τελευταίο τραγούδι του που εμφανίστηκε στην κατάταξη ήταν το «Αυτό Να Το Θυμάσαι» (17η εβδομάδα του 2019).

«Χορεύω» – Μιχάλης Χατζηγιάννης (No. 17)

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει το δικό του ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι και μας καλεί να χορέψουμε υπό τους ήχους του νέου τραγουδιού του.

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με αγαπημένα τραγούδια που έδωσαν άλλη μορφή στα καλοκαίρια μας στο παρελθόν, ο διαχρονικός τραγουδιστής και τραγουδοποιός βάζει το αποτύπωμά του σε ένα μελωδικό τραγούδι γεμάτο αισιοδοξία και φως.

Ένα τραγούδι στο οποίο δεν θα αντισταθείτε και θα σας κάνει να πείτε… «Χορεύω».

«Δεν Φταις Εσύ» – STAN Αντιπαριώτης (No. 19)

Μετά το απόλυτο summer hit «Δε Με Ξέρεις», που διατηρήθηκε για οκτώ συνεχόμενους μήνες στο Top 20 του Ελληνικού Airpaly Chart, ο STAN Αντιπαριώτης συνεχίζει με την ίδια ορμή.

Το «Δεν Φταις Εσύ» είναι ένα τραγούδι με μοντέρνο ήχο και ρυθμό και φρέσκο αέρα, το οποίο επιβεβαιώνει τη μοναδική ικανότητα του STAN να ελίσσεται ανάμεσα σε διαφορετικά μουσικά ακούσματα.

Στο επίκεντρο του music video για το «Δεν Φταις Εσύ» βρίσκεται μία αντροπαρέα που κλέβει τις εντυπώσεις: Ο STAN Αντιπαριώτης και οι ταλαντούχοι συνάδελφοί του Αναστάσιος Ράμμος και Χρήστος Ζώτος πρωταγωνιστούν σε μία συνάντηση με απρόβλεπτες καταστάσεις.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE