Ο Michael Kors σχεδιάζει το love T-shirt για έναν καλό σκοπό!

Ο Michael Kors σχεδιάζει το love T-shirt για έναν καλό σκοπό!
Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, 07:12

Ο Michael Kors σχεδιάζει το love T-shirt για έναν καλό σκοπό!

O Michael Kors σχεδίασε ένα T-shirt και το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις του θα πάει στο World Food Programme (WFP) και στις προσπάθειές του να παρέχει φαγητό σε παιδιά στο σχολείο και στο σπίτι. 

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας να σημειώσουμε πως ήταν από τους πρώτους ανθρώπους της μόδας που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών να βοηθηθούν όσοι έχουν πληγεί από την πανδημία COVID-19. Έχει δώσει 1 εκατομμύριο δολάρια ενώ άλλο ένα εκατομμύριο έχει δώσει η εταιρεία Capri Holdings στην οποία ανήκει το brand του.

Και τώρα με το Love T-shirt κάνει άλλη μία κίνηση ανθρωπιάς!

«Αυτή η πανδημία μας θύμισε πόσο σημαντική είναι η αγάπη και η υγεία» είπε σε δήλωσή του. «Ο World Food Programme (WFP) πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του για να προσφέρει ανακούφιση και να χαρίσει ελπίδα.»

Η συνεργασία του WFP με τον Michael Kors ξεκίνησε πολύ πριν το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Το brand έχει βγάλει διάφορα Love T-shirts προκειμένου να βοηθήσει στην καμπάνια Watch Hunger Stop, Food Is Love που συγκεντρώνει χρήματα για τον NGO. Από την αρχή της, το 2013, αυτή η συνεργασία έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα και έχει παραδώσει περίπου 19 εκατομμύρια γεύματα σε παιδιά.

«Είναι ένας οργανισμός που ανταποκρίνεται πλήρως σε κάθε έκτακτη ανάγκη και έτσι δεν είναι έκπληξη το ότι αντέδρασε άμεσα στις προκλήσεις που γεννήθηκαν από την πανδημία» είπε ο Kors. «Είναι τιμή να δουλεύουμε μαζί τους και να μοιραζόμαστε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.»

Το #WatchHungerStop Love T-shirt κοστίζει 35 και είναι διαθέσιμο στις boutique του Michael Kors και online στο michaelkors.com

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE