Οι ΜΕΛΙSSES σε ένα εντυπωσιακό Digital Show από την κορυφή του ΚΠΙΣΝ

Οι ΜΕΛΙSSES σε ένα εντυπωσιακό Digital Show από την κορυφή του ΚΠΙΣΝ


Ένα εντυπωσιακό show ετοίμασαν οι ΜΕΛΙSSES από την κορυφή του ΚΠΙΣΝ.

Οι ΜΕΛΙSSES συμμετέχουν στο Summer Nostos Festival RetroFuture του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Tο αγαπημένο συγκρότημα ανεβαίνει στην κορυφή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) -στο Ενεργειακό Στέγαστρο- προσκαλώντας μας σε ένα μοναδικό διαδικτυακό show που υπόσχεται να ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη.

Οι ΜΕΛΙSSES ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο.

Ύστερα από την πρώτη τους εμφάνιση στο Summer Nostos Festival το 2017, όπου κυριολεκτικά ξεσήκωσαν τα πλήθη, επιστρέφουν για να κλείσουν το SNFestival RetroFuture με ένα διαφορετικό show που θα παρουσιάσουν οι ίδιοι.

ΜΕΛΙSSES - Summer Nostos Festival RetroFuture

Μουσική, συζητήσεις, αναμνήσεις και μια guest εμφάνιση θα γεμίσουν την τελευταία ημέρα του φετινού SNFestival.

Σε αυτό το μοναδικό online show τo συγκρότημα θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Πού ‘Ναι Η Αγάπη».

Στα 11 χρόνια της καλλιτεχνικής τους δραστηριότητας, οι ΜΕΛΙSSES έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 20 καλλιτέχνες, από όλα τα είδη μουσικής.

ΜΕΛΙSSES - Summer Nostos Festival RetroFuture

Με 10 τραγούδια στο Top 10 του Airplay Chart, 5 singles στο Νο. 1 για περισσότερες από 55 εβδομάδες και πάνω από 280.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα έχει αποδείξει, τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου.

Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερα από 1.000 live, οι ΜΕΛΙSSES αποδεικνύουν συνεχώς ότι δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με το κοινό – ακόμα κι αν αυτή τη φορά θα είναι μέσα από τις οθόνες μας.

Συντονιστείτε την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 21:00, στο SNFestival.org/live για ένα αξέχαστο μουσικό show.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE