Ιδιαίτερο πορτρέτο του Ed Sheeran από τον Noel Fielding πουλήθηκε για 1.000 λίρες

Ιδιαίτερο πορτρέτο του Ed Sheeran από τον Noel Fielding πουλήθηκε για 1.000 λίρες


Ο Ed Sheeran απεικονίζεται από τον Noel Fielding ως κίτρινη και πορτοκαλί κηλίδα με δύο μαύρες κουκίδες για μάτια.

Έργο τέχνης που απεικονίζει τον Ed Sheeran ζωγραφισμένο από τον Noel Fielding πωλήθηκε στην τιμή των 1.000 αγγλικών λιρών σε online έκθεση.

Ο Βρετανός κωμικός, μέλος της ομάδας Mighty Boosh και τηλεοπτικός παρουσιαστής έχει ζωγραφίσει μια σειρά από πορτρέτα διάσημων για τη γκαλερί Saatchi του Λονδίνου ως φιλοξενούμενος καλλιτέχνης της για αυτόν τον μήνα. Μεταξύ άλλων δημιούργησε τα πορτρέτα του Michael Jackson, των Sex Pistols και το εξώφυλλο του άλμπουμ των «Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band» των Beatles.

Οι πίνακες ήταν προς πώληση έναντι 912 αγγλικών λιρών ο καθένας.

Το έργο με τον Ed Sheeran απεικονίζει τον τραγουδιστή ως κίτρινη και πορτοκαλί κηλίδα με δύο μαύρες κουκίδες για μάτια.

Ed Sheeran - Noel Fielding

Όλοι οι πίνακες ζωγραφικής έχουν πουληθεί, σύμφωνα με τον ιστότοπο της online έκθεσης.

«Τα έργα τέχνης του Noel Fielding γεφυρώνουν αδιάκοπα τους φανταστικούς κόσμους και τις αναφορές στον αντικομφορμισμό που γνωρίζουμε από τους Mighty Boosh και τη Luxury Comedy», αναφέρεται σε ανακοίνωση της γκαλερί για τα έργα του Βρετανού κωμικού.

«Με βάση τον σουρεαλισμό, το νταντά και το νεοεξπρεσιονισμό, το σώμα της δουλειάς του Noel μας μεταφέρει σε μια γιορτή χρώματος και ένα ταξίδι μέσα από το τριγωνικό παράθυρο στην ψυχή του», τονίζεται.

Ο Fielding είπε για το έργο του: «Οι χαρακτήρες που ζωγραφίζω είναι συχνά φανταστικοί, συνήθως μισοί άνθρωποι μισοί ζώα, περίεργα μαγικά θηρία που περιφέρονται στο υποσυνείδητό μου».Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE