Χρήστος Μενιδιάτης και Ηλίας Βρεττός στο «Stage By Frangelico»

Χρήστος Μενιδιάτης και Ηλίας Βρεττός στο «Stage By Frangelico»


Ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Ηλίας Βρεττός σε μια συνεργασία πολυάριθμων αγαπημένων επιτυχιών.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Ηλίας Βρεττός θα περάσουν το καλοκαίρι στο «Stage By Frangelico».

Η επί σκηνής συνύπαρξη των δύο καλιτεχνών συμβαίνει για πρώτη φορά στο χώρο αυτό και η πρεμιέρα τους στο «Stage By Frangelico» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Το grand opening στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής σηματοδοτεί ουσιαστικά και την έναρξη της νυχτερινής διασκέδασης στην καλοκαιρινή Αθήνα, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο με τρόπο μοναδικό.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Ηλίας Βρεττός σε μια συνεργασία πολυάριθμων αγαπημένων επιτυχιών που θα αποτυπώσει τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης επιστρέφει στο «Stage By Frangelico», με κατακτημένη εμπειρία στο live, όπου συνυπάρχει το δυνατό στοιχείο του λαϊκού τραγουδιστή με τη διάθεση του να δοκιμάζει καινούργιες μουσικές φόρμες με επιτυχία.

Ο Ηλίας Βρεττός θα απογειώσει τη διασκέδαση με την εκρηκτική ενέργειά του, όπως μόνο εκείνος ξέρει, δημιουργώντας με το πρόγραμμά του με μοναδικά live parties.

Μαζί τους η Χριστίνα Μηλιού, οι Άνω – Κάτω και η Έλενα Δομάζου.

Ο Χρήστος Mενιδιάτης και ο Ηλίας Βρεττός θα εμφανίζονται στο «Stage By Frangelico» κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE