Φιλανθρωπική «Stonewall Day» με Taylor Swift, Katy Perry και Demi Lovato

Φιλανθρωπική «Stonewall Day» με Taylor Swift, Katy Perry και Demi Lovato


Η Taylor Swift, η Katy Perry και η Demi Lovato θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Stonewall Day».

Το Pride Live ανακοίνωσε ποιοι θα λάβουν μέρος στην ειδική εκδήλωση «Stonewall Day» που θα προβληθεί διαδικτυακά αυτήν την Παρασκευή, 26 Ιουνίου.

Ο πρώην πρόεδρος Barack Obama θα απευθύνει μήνυμα στην κοινότητα LGBTQ κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

Μεταξύ αυτών που θα λάβουν μέρος είναι και οι Taylor Swift, Katy Perry, Demi Lovato, Kesha, Cynthia Erivo, Hayley Kiyoko, Christian Siriano, George Takei, Donatella Versace, Chelsea Clinton.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει το transgender μοντέλο Geena Rocero.

Εκτός από τον εορτασμό της επετείου των ιστορικών ταραχών του Stonewall του 1969, η εκδήλωση συμπίπτει με την πέμπτη επέτειο της ιστορικής απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για την ισότητα στο γάμο.

Τα έσοδα από το πρόγραμμα του «Stonewall Day» με την Taylor Swift και τις άλλες διασημότητες θα δοθούν σε LGBTQ οργανώσεις που πλήττονται περισσότερο από την πανδημία COVID-19, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις Υπερηφάνειας για τον Ιούνιο του 2020, συμπεριλαμβανομένου του ετήσιου Pride Parade της Νέας Υόρκης για την επέτειο από τις ταραχές στο Stonewall, έχουν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας.

Σήμερα, 25 Ιουνίου, μία ημέρα πριν από την εκδήλωση του Pride Live, οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «Pose», Billy Porter και MJ Rodriguez θα συμμετάσχουν στο «She’s a Riot».

Πρόκειται για μία εικονική πορεία και συλλαλητήριο τριών ωρών  για την υποστήριξη του ινστιτούτου «Marsha P. Johnson Institute» και των LGBTQ έγχρωμων ανθρώπων.

Το πρόγραμμα «Stonewall Day» θα ξεκινήσει στις 19:15 ώρα Ελλάδας την Παρασκευή 26 Ιουνίου και θα προβληθεί μέσω των λογαριασμών του Pride Live στο Facebook και στο YouTube.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE