Η Madonna αποκαλεί τον Donald Trump «λευκό ρατσιστή, ναζί και ψυχοπαθή»

Η Madonna αποκαλεί τον Donald Trump «λευκό ρατσιστή, ναζί και ψυχοπαθή»


Βέλη προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ εξαπέλυσε η Madonna.

Η Madonna δεν υπήρξε ποτέ οπαδός του Donald Trump και το επιβεβαιώνει με το τελευταίο μήνυμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η «Madame X» εξαπέλυσε βέλη προς τον Προέδρου των ΗΠΑ με αφορμή την ακολουθία των καταστροφών που μαστίζουν την Αμερική αυτή τη στιγμή.

«Επιτρέψτε μου να το καταλάβω σωστά», γράφει η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Ας επιβραδύνουμε τα τεστ για τον COVID στην Αμερική, διότι ο αριθμός των ανθρώπων που είναι θετικοί είναι πολύ υψηλός για να τον διαχειριστεί ο Trump «, συνεχίζει.

«Και ας το κάνουμε νόμο για όποιον καίει τη σημαία να πηγαίνει στη φυλακή για ένα έτος, αλλά ας μην έχουμε κανένα νόμο ή μεταρρύθμιση ή συνέπειες για τους αστυνομικούς που πυροβολούν και σκοτώνουν μαύρα θύματα χωρίς λόγο!», επισημαίνει.

«Τέλος, ο Trump είναι αναστατωμένος επειδή αμαυρώνουν την εικόνα του Τζορτζ Ουάσινγκτον, παρόλο που ο Τζορτζ Ουάσινγκτον είχε σκλάβους!», προσθέτει.

Η Madonna ολοκλήρωσε την ανάρτησή της δηλώντας την υποστήριξή της στον Joe Biden, υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις φετινές Προεδρικές Εκλογές των ΗΠΑ.

«Θα επέλεγα τον Joe Biden κάθε μέρα αντί αυτού του Λευκού Ρατσιστή γνωστός επίσης και ως Ναζί, γνωστός επίσης και ως Ψυχοπαθής που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο. Ώρα να ξυπνήσουμε», γράφει.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE