Η Avril Lavigne περιγράφει πώς περνά τη ζωή στην καραντίνα

Η Avril Lavigne περιγράφει πώς περνά τη ζωή στην καραντίνα


Για τη ζωή στην καραντίνα συνεχίζοντας παράλληλα τη μάχη με τη νόσο του Λάιμ, μίλησε η Avril Lavigne.

Η Avril Lavigne τονίζει ότι δεν πήρε αψήφιστα τα μέτρα περιορισμού για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

H Καναδή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan» του ABC και περιέγραψε τι κάνει για να παραμείνει απασχολημένη ενώ παράλληλα βρίσκεται σε κοινωνική αποστασιοποίηση, μία κατάσταση που είναι ιδιαίτερα γνώριμη για εκείνη λόγω της μάχης της με τη νόσο του Λάιμ.

«Το πήρα πολύ στα σοβαρά στην αρχή, ειδικά τους πρώτους δύο μήνες», δήλωσε στους οικοδεσπότες Kelly Ripa και Ryan Seacrest.

Η Avril Lavigne ανέφερε ότι περνά το χρόνο της γράφοντας μουσική, μαγειρεύοντας και διατηρώντας επαφή με την οικογένεια της, με την οποία μιλά σε καθημερινά βάση.

«Ευτυχώς, έχω στούντιο ηχογράφησης στο σπίτι, οπότε μπορώ να γράφω νέα τραγούδια και να ετοιμάζω μουσική», είπε. «Προσπαθώ να περνάω το ίδιο καλά με το καθάρισμα, το μαγείρεμα και τη δημιουργία τραγουδιών», εξήγησε.

Ένα από αυτά τα τραγούδια είναι και το remake του «Warrior» από το τελευταίο άλμπουμ της, με τίτλο «Head Above The Water».

«Στην αρχή της πανδημίας, πήρα το τραγούδι μου “Warrior” και το ηχογράφησα ξανά και το άλλαξα σε “We Are Warriors” προς τιμήν των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή και όλων, απλώς για να τους ενθαρρύνω. Τα έσοδα πηγαίνουν στον αγώνα κατά του COVID-19», ανέφερε η 35χρονη τραγουδίστρια.

Η Avril Lavigne είχε προγραμματίσει τη διεξαγωγή παγκόσμιας περιοδείας φέτος, ωστόσο αναγκάστηκε λόγω της πανδημίας της κορονοϊού να αναβάλει τις συναυλίες της για το 2021.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE