Εβελίνα Νικόλιζα: Ακομπλεξάριστη αποκαλύπτει δημόσια πώς ξαναπήρε 35 κιλά

Εβελίνα Νικόλιζα: Ακομπλεξάριστη αποκαλύπτει δημόσια πώς ξαναπήρε 35 κιλά


Η Εβελίνα Νικόλιζα δίχως ίχνος κόμπλεξ αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο πώς πήρε 35 κιλά!

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της μέσα από το κανάλι της στο Youtube! Αυτή τη φορά με άκρως εξομολογητική διάθεση «ανέβασε» το νέο της βίντεο με τίτλο «Πώς ξαναπήρα 35 κιλά»

«Είμαστε εδώ σε ένα video με τίτλο “Πως ξαναπήρα 35 κιλά” και η αλήθεια για να το ξεκαθαρίσω εξ’αρχής είναι ότι δεν πήρα 35 κιλά. Πήρα 45. Απλώς επειδή υπάρχει ένα video με τίτλο “Πως έχασα 35 κιλά” και υπήρχε πάντα ένα inside joke με τη διατροφολόγο μου ότι όταν τα ξαναπάρω θα κάνω ένα video για το πώς ξαναπήρα 35 κιλά, είμαι εδώ για να κάνω αυτό το video.

Να σας πω ότι δεν έχω θυρεοειδή, δεν έχω κάτι το οποίο με κάνει να παχαίνω, παχαίνω μόνη μου επειδή τρώω πάρα πολύ. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν προβλήματα υγείας και αυτά τους ωθούν στο να πάρουν κιλά και δεν είναι σωστό να λέμε σε κάποιον ότι πάχυνε.(…)

Είναι μια νοοτροπία καρφωμένη στον εγκέφαλό μου από μικρή ότι όταν είμαι πολύ κουρασμένη ή έχω κάνει κάτι δύσκολο ή έχω ανταπεξέλθει σε μια μέρα που ήταν θεόστραβη, μου αξίζει να φάω.(…) Σκεφτείτε πόσο λάθος είναι αυτό. Έχω πάρει πάρα πολλά κιλά “επιβράβευσης” Και έχω πάρει και πάρα πολλά κιλά γιατί θεωρούσα ότι θα ξεκινήσω δίαιτα», λέει μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE