Οι Black Eyed Peas εξηγούν γιατί η Fergie αποχώρησε από το συγκρότημα

Οι Black Eyed Peas εξηγούν γιατί η Fergie αποχώρησε από το συγκρότημα


«Η Fergie θα είναι πάντα η αδερφή μας», τονίζουν σε συνέντευξή τους οι Black Eyed Peas.

Οι Black Eyed Peas μίλησαν για πρώτη φορά για την αποχώρηση της Fergie από το γκρουπ.

Το επιτυχημένο συγκρότημα έδωσε συνέντευξη στο Billboard με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του με τίτλο «Translation».

Όταν ρωτήθηκε αν η Fergie έχει ακούσει τη νέα δισκογραφική δουλειά των Black Eyed Peas, ο will.i.am. απάντησε: «Δεν την έχει ακούσει. Θα την ακούσει όταν την ακούσουν όλοι οι άλλοι. Ελπίζω να της αρέσει».

«Προσπαθούμε να διατηρούμε επαφή. Επικοινωνούμε αραιά και πού και λέμε τα χαιρετίσματά μας και τα “χρόνια πολλά” και τα “καλά Χριστούγεννα” και τα “καλό Πάσχα”», συνέχισε ο ηγέτης των BEP.

Σύμφωνα με τον will.i.am, δεν υπάρχει καμία έχθρα μεταξύ της Fergie και των μελών του συγκροτήματος, καθώς η 45χρονη τραγουδίστρια επικεντρώνεται απλώς στην ανατροφή του 6χρονου γιου της, Axl.

Η Fergie, η οποία αποτελούσε τη γυναικεία φωνή των Black Eyed Peas από το 2002 και το 2016, κυκλοφόρησε το 2017 το δεύτερο προσωπικό δίσκο της, με τίτλο «Double Dutchess» και έκτοτε απέχει από τη δισκογραφία.

The Black Eyed Peas - Where's the love (2016 remake)

«Ξέρει πού είμαστε! Είμαστε στο στούντιο. Και την αγαπάμε και εστιάζει στο να είναι μαμά», σχολίασε ο will.i.am.

«Είναι μια σκληρή δουλειά, και αυτό είναι ό,τι θέλει πραγματικά να κάνει και είμαστε εδώ για αυτήν και ξέρει πώς να επικοινωνήσει μαζί μας για μια απόδραση», ανέφερε, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα του γκρουπ.

«Είναι πραγματικά ο τρόπος που το σχεδίασε η Fergie, γι’ αυτό σεβόμαστε το σχέδιό της. Αγαπάμε τη Fergie και δεν θέλουμε τίποτα άλλο γι’ αυτήν παρά να περνά φανταστικά», σημείωσε.

Ο Apl.de.ap υπογράμμισε ότι η Fergie «θα είναι η πάντα η αδερφή τους».

«Η Fergie είναι η αδερφή μας. Έτσι, ακόμη και με αυτές τις μικρές επαφές, πρόκειται να είναι πάντα η αδερφή μας. Δυστυχώς όμως, το πρόγραμμά μας μετατοπίζεται επειδή θέλει να είναι υπέροχη μαμά και θέλει να επικεντρωθεί σε αυτό. Και όπως είπε ο Will, την υποστηρίζουμε 100 τοις εκατό».Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE