Θοδωρής Φέρρης, Josephine, Κατερίνα Λιόλιου & Χρήστος Ζώτος έκαναν πρεμιέρα στο «Romeo Club»

Θοδωρής Φέρρης, Josephine, Κατερίνα Λιόλιου & Χρήστος Ζώτος έκαναν πρεμιέρα στο «Romeo Club»


Ο Θοδωρης Φέρρης και η παρέα του ξεσήκωσαν το «Romeo Club».

Το ρυθμό και το δυναμισμό τους στη νυχτερινή Αθήνα έβαλαν ο Θοδωρής Φέρρης μαζί με την Josephine, την Κατερίνα Λιόλιου και τον Χρήστο Ζώτο με τις εμφανίσεις τους στο «Romeo Club» που στέφθηκαν με επιτυχία από το πρώτο κιόλας διήμερο.

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος ερωτικός καλλιτέχνης, παρασύρει το κοινό σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια, με τις προσωπικές του επιτυχίες όπως «Τα Αμαρτωλά Σου Μάτια», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Πήρα Έτσι Απλά» και «Ζήσε Τη Στιγμή» που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του σε τραγούδια – σταθμούς.

Η Josephine, με εντυπωσιακή εμφάνιση και δυναμικά χορευτικά, ξεσηκώνει με τα hits της «Μάγια», «Τι» και «Δεν Έχω Σήμα», αλλά και το νέο single «Εγώ» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Records, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Η Κατερίνα Λιόλιου μαγεύει με τη δυναμική σκηνική παρουσία της και τα ατακαδόρικα τραγούδια της «Δε Με Νοιάζει», «Μεγάλα Λόγια», «Από Δω Και Πέρα» και «Αυτή Τη Φορά», καθώς και διασκευές σε γνωστές επιτυχίες.

Ο Χρήστος Ζώτος, με τα τραγούδια του και την ιδιαίτερη on stage εμφάνισή του, βάζει το δικό του τόνο στο πρόγραμμα, από το οποίο δεν λείπουν τα ντουέτα με τον Θοδωρή Φέρρη.

Το κοινό υποδέχθηκε με το πιο δυνατό του χειροκρότημα τη φρέσκια και δυναμική πρόταση του «Romeo Club», που χαρίζει συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΦωτογραφίεςSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE