Justin Bieber: Τον κατηγορούν ότι βίασε δύο γυναίκες – Η απάντηση του τραγουδιστή

Justin Bieber: Τον κατηγορούν ότι βίασε δύο γυναίκες – Η απάντηση του τραγουδιστή


«Αυτή η ιστορία είναι πρακτικά αδύνατη και γι’ αυτό θα συνεργαστώ με τις αρχές για να αναλάβω νομική δράση», τονίζει ο Jusitn Bieber.

Ο Justin Bieber αρνείται τις κατηγορίες ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία νεαρή γυναίκα σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 2014.

Μία γυναίκα που φέρεται να ονομάζεται Danielle ισχυρίστηκε μέσω ανάρτησής της σε ένα ανώνυμο λογαριασμό στο Twitter ότι συνάντησε τον Καναδό τραγουδιστή το 2014 σε εκδήλωση του στην μπυραρία Banger’s Sausage House & Beer Garden στο Όστιν του Τέξας.

Ο Justin Bieber βρισκόταν μάλιστα εκείνο το διάστημα στην πόλη μαζί με την τότε σύντροφό του Selena Gomez.

Η γυναίκα περιγράφει ότι μετά το πέρας της εκδήλωσης μετέβη στο ξενοδοχείο Four Seasons Hotel στο οποίο υποτίθεται ότι διέμενε ο τραγουδιστής με σκοπό να περάσει χρόνο με τον pop star και τους φίλους του και ισχυρίζεται ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Bieber.

Αφού οι ισχυρισμοί της «Danielle» άρχισαν να κάνουν το γύρο των κοινωνικών δικτύων, η Alison Kaye, πρόεδρος της SB Projects του Scooter Braun, έστειλε μήνυμα σε λογαριασμό θαυμαστών του Justin Bieber στο Instagram και χαρακτήρισε τις κατηγορίες της γυναίκας «πρακτικά αδύνατους».

Σύμφωνα με την Kaye, ο τραγουδιστής πέρασε το συγκεκριμένο βράδυ σε κατάλυμα Airbnb και όχι στο Four Seasons.

Κατηγορίες και από δεύτερη γυναίκα

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα μία influencer με το όνομα Kadi υποστήριξε ότι έχει πέσει και εκείνη θύμα σε σεξουαλικής επίθεσης από τον Bieber.

«Πιστεύω την Danielle», έγραψε σε ανάρτησή της στα social media και εξήγησε ότι ένας σωματοφύλακας την προσκάλεσε να επισκεφθεί τον Justin Bieber στο ξενοδοχείο του.

Σύμφωνα με την Kadi, ο Bieber την τράβηξε στο μπάνιο και κλείδωσε την πόρτα: «Άρχισε να με φιλάει, να αγγίζει το σώμα μου και να με χαϊδεύει. Του ζήτησα να σταματήσει και συνέχισα να λέω ότι δεν μπορώ να κάνω σεξ με κανέναν πριν παντρευτώ», ανέφερε.

Η γυναίκα περιέγραψε στη συνέχεια με λεπτομέρειες που σοκάρουν ότι ο τραγουδιστής επιχείρησε να τη βιάσει.

«Τότε Bieber με έσπρωξε στο κρεβάτι. Με καθήλωσε κάτω, κατέβασε το κολάν μου και το σορτς του και διείσδυσε μέσα μου. Με εκνεύρισα και τον έσπρωξα και τον χτύπησα ανάμεσα στα πόδια και έφυγα γρήγορα από το σαλόνι», έγραψε.

Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, η Kadi δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη συνομιλία της με τον σωματοφύλακα του pop star.

Η απάντηση του Justin Bieber

Ο Justin Bieber έλυσε τη σιωπή του και απάντησε στις κατηγορίες με μία σειρά αναρτήσεων στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Δεν συζητάω κανονικά τέτοια πράγματα καθώς έρχομαι αντιμέτωπος με τυχαίες κατηγορίες σε όλη την καριέρα του, όμως αφού μίλησα με τη σύζυγό μου και την ομάδα μου αποφάσισα να μιλήσω για ένα ζήτημα απόψε», έγραψε.

«Οι φήμες είναι φήμες, αλλά η σεξουαλική κακοποίηση είναι κάτι που δεν το παίρνω ελαφρά. Ήθελα να μιλήσω αμέσως, αλλά με σεβασμό στα τόσα πολλά θύματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά με αυτά τα ζητήματα, ήθελα να βεβαιωθώ ότι συγκέντρωσα τα γεγονότα πριν κάνω οποιαδήποτε δήλωση», σημείωσε ο Καναδός.

«Τις τελευταίες 24 ώρες εμφανίστηκε ένα νέος λογαριασμός στο Twitter που είπε μια ιστορία ότι ενεπλάκην σε σεξουαλική κακοποίηση στις 9 Μαρτίου 2014 στο Όστιν του Τέξας, στο ξενοδοχείο Four seasons. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτήν την ιστορία. Στην πραγματικότητα, όπως θα δείξω σύντομα, δεν ήμουν ποτέ παρών σε εκείνη την τοποθεσία», συνέχισε.

«Όπως αναφέρει η ιστορία της, έκανα έκπληξη στο κοινό στο Όστιν κατά τη διάρκεια του SXSW και εμφανίστηκα στη σκηνή με τον τότε βοηθό μου και τραγούδησα μερικά τραγούδια. Αυτό που δεν γνώριζε το συγκεκριμένο άτομο ήταν ότι παρακολούθησα εκείνο το show με την τότε σύντροφό μου Selena Gomez», αποκάλυψε ο Justin Bieber.

«Ο άλλος λόγος που αυτή η ιστορία λέει ότι έμεινα στο Four Seasons ήταν επειδή ένα tweet από τις 10 Μαρτίου 2014 και όχι από τις 9 του μήνα ανέφερε με είδαν εκεί», σχολίασε ο Bieber και παρέθεσε το συγκεκριμένο tweet.

«Ωστόσο, δεν έμεινα ποτέ στο Four Seasons στις 9 ή στις 10 (Μαρτίου). Το συγκεκριμένο άτομο έγραψε ένα άλλο tweet νωρίτερα στο οποίο λέει ότι με είδαν στο εστιατόριο την επόμενη νύχτα και όχι στο ξενοδοχείο», εξήγησε.

Ο Justin Bieber κοινοποίησε επιπλέον την απόδειξη από το κατάλυμα Airbnb στο Όστιν στο οποίο πέρασε εκείνη τη νύχτα μαζί με τη Selena Gomez και από το ξενοδοχείο της αλυσίδας Westin στο οποίο έμεινε στη συνέχεια.

«Έχουμε επίσης επιβεβαιώσει με τον περιφερειακό διευθυντή των Four Seasons ότι δεν ήμουν ποτέ στο χώρο τους στις 9 Μαρτίου 2014 και πως δεν επισκέφθηκα το ξενοδοχείο στις 9 ή στις 10 και παροτρύνω όλους τους εκπροσώπους του Τύπου να τους ρωτήσουν αν χρειαστεί ή αν το θελήσουν», τόνισε.

Ο Justin Bieber ολοκλήρωσε τις αναρτήσεις του γράφοντας ότι θα απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές για να τροχοδρομήσει όλες τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες για την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων του.

«Κάθε ισχυρισμός για σεξουαλική κακοποίηση πρέπει να λαμβάνεται πολύ σοβαρά και γι’ αυτό ήταν απαραίτητη απάντησή μου. Ωστόσο, αυτή η ιστορία είναι πρακτικά αδύνατη και γι’ αυτό θα συνεργαστώ με το Twitter και τις αρχές για να αναλάβω νομική δράση», υπογράμμισε.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE