Συνάντηση κορυφής Paul McCartney, Dave Grohl και Elvis Costello

Συνάντηση κορυφής Paul McCartney, Dave Grohl και Elvis Costello


Οι τρεις κορυφαίοι καλλιτέχνες συμμετείχαν σε διαδικτυακή φιλανθρωπική εκδήλωση.

Ο Paul McCartney, ο Dave Grohl και ο Elvis Costello ένωσαν εικονικά τις δυνάμεις τους στην πιο απρόσμενη διασκευή.

Το θρυλικό μέλος των Beatles, ο frontman των Foo Fighters και ο post-punk τραγουδιστής παρουσίασαν μία ιδιαίτερη εκτέλεση του κλασικού τραγουδιού «When The Saints Go Marching In» από το 1896.

Το κομμάτι έγινε γνωστό από την ηχογράφηση του Louis Armstrong και της ορχήστρας του το 1938 και αποτελεί πνευματικό κομμάτι στην παράδοση της κοινότητας των Μαύρων, μολονότι παίζεται συχνά από τζαζ μπάντες.

Οι τρεις κορυφαίοι καλλιτέχνες συμμετείχαν στη διαδικτυακή φιλανθρωπική εκδήλωση «Round Midnight Preserves» που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουνίου από τους υπεύθυνους του ιστορικού χώρου εκδηλώσεων Preservation Hall της Νέας Ορλεάνης.

Dave Grohl - Foo Fighters

Ο Paul McCartney έπαιξε τρομπέτα, ο Dave Grohl πήρε το ντέφι και ο Elvis Costello βρέθηκε πίσω από το μικρόφωνο.

Τους τρεις μουσικούς συνόδευσαν επίσης οι Jim James (My Morning Jacket), Dave Matthews, Irma Thomas και Nathaniel Ratleliff.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Dave Grohl διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη φιλανθρωπική εκδήλωση.

Ο πρώην ντράμερ των Nirvana παρουσίασε μαζί με τον σαξοφωνίστα και κλαρινετίστα Charlie Gabriel μία διασκευή του τραγουδιού «Come With Me» και μίλησε επίσης για την ηχογράφηση του τραγουδιού «In The Clear» των Foo Fighters στο Preservation Hall μαζί με την Jazz Band.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE