Ο Roger Waters τραγουδά από το σπίτι του το «Two Suns In The Sunset»

Ο Roger Waters τραγουδά από το σπίτι του το «Two Suns In The Sunset»


Ο Roger Waters τραγουδά για τον πυρηνικό όλεθρο.

Το «Two Suns In The Sunset» ήταν το τελευταίο τραγούδι του Roger Waters ως μέλος των Pink Floyd.

Τώρα ο καλλιτέχνης συναντιέται και πάλι με την μπάντα που θα τον συνόδευε στην περιοδεία του, αν δεν τα είχε τινάξει όλα στον αέρα η πανδημία, και από τα σπίτια τους δίνουν μια καινούργια εκδοχή του τραγουδιού που αφηγείται μια πυρηνική καταστροφή.

Στα πρώτα πλάνα του βίντεο κι ενώ ακούγονται αυτοκίνητα να φεύγουν με ταχύτητα σε ένα αυτοκινητόδρομο, σε μαύρο φόντο δύο αόρατα χέρια γράφουν σε γραφομηχανή.

Δίπλα στον Roger Waters σε αυτή την εκδοχή είναι οι τραγουδίστριες Jess Wolfe και Holly Laessig από την indie pop μπάντα Lucius, ο ντράμερ Joey Waronker, στις κιθάρες οι Jonathan Wilson και Dave Kilminster, οι πιανίστες Jon Carin και Bo Koster και ο Ian Ritchie με το σαξόφωνό του.

Roger Waters Perform At The SSE Hydro, Glasgow

Ο Roger Waters είχε παίξει το τραγούδι λίγες φορές κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού τμήματος της περιοδείας του «Us + Them Tour» το 2018.

Από τότε που κυκλοφόρησε το 1983 στο LP «The Final Cut» των Pink Floyd, το «Two Suns in the Sunset» δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ live έως ότου το αναβίωσε επί σκηνής ο Waters πριν δύο χρόνια.

«Το ότι επιτρέπουμε να υπάρχουν πυρηνικά σε έναν κόσμο που ελέγχουν διαταραγμένοι κοινωνιοπαθείς είναι από μόνο του μια ανισόρροπη διευθέτηση», σχολίασε ο Roger Waters.

«Είμαστε πολλοί, είναι λίγοι. Μπορούμε, απλά, να πούμε όχι σε όλη αυτή την αμοιβαία εξασφαλισμένη καταστροφή. Δεν βγάζει κανένα νόημα και, δυνητικά, είναι καταστροφική για όλη τη ζωή», σημείωσε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE