Ο Jason Mraz θα δωρίσει τα κέρδη από το νέο άλμπουμ του σε οργανώσεις κοινωνικής δικαιοσύνης

Ο Jason Mraz θα δωρίσει τα κέρδη από το νέο άλμπουμ του σε οργανώσεις κοινωνικής δικαιοσύνης


Σε οργανώσεις για τη φυλετική ισότητα και δικαιοσύνη θα διανείμει ο Jason Mraz τα κέρδη από το άλμπουμ του «Look For The Good». 

Ο Jason Mraz κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ και θέλει όλοι να το αγοράσουν και να το λατρέψουν, αλλά δεν πρόκειται να αποκομίσει κέρδη.

Ο τραγουδιστής που έχει κερδίσει δύο Grammy υποσχέθηκε να δωρίσει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις και τα streams του reggae άλμπουμ του «Look For The Good» σε οργανώσεις που δραστηριοποιούνται με στόχο τη φυλετική ισότητα και δικαιοσύνη.

Επίσης θα προσφέρει και την προκαταβολή 250.000 δολαρίων που έλαβε για το δίσκο.

«Αυτό είναι σημαντικότερο από εμένα», ανέφερε ο Jason Mraz στο πρακτορείο Associated Press από το ράντσο του στη Νότια Καλιφόρνια. «Τώρα το ίδιο το CD έχει σκοπό», πρόσθεσε.

Από τις πωλήσεις του άλμπουμ θα ωφεληθούν το κίνημα Black Lives Matter, η Μουσική Ακαδημία Νέων Καλλιτεχνών του Σαν Ντιέγκο, οι οργανώσεις RISE San Diego και Grassroots Law Project, το Κέντρο Πολιτικών Πρωτοβουλιών και η Πρωτοβουλία Ίσης Δικαιοσύνης.

«Είναι το δικό μου πλακάτ στην πορεία. Θέλω να διαθέσω το σώμα μου και τη μουσική μου και το όνομά μου για να πω: “Στηρίζω αυτό το κίνημα και θέλω να βοηθήσω για έναν ισότιμο και δίκαιο κόσμο”», ανέφερε ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

Το άλμπουμ «Look For The Good» του Jason Mraz κυκλοφόρησε την 19η Ιουνίου ή «Junteenth», επέτειο της της κατάργησης της δουλείας στις ΗΠΑ.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE