Ζουγανέλη: «Η σύγκριση με τη Μποφίλιου προέρχεται από τους δημοσιογράφους»

Ζουγανέλη: «Η σύγκριση με τη Μποφίλιου προέρχεται από τους δημοσιογράφους»


Mε τη Νατάσα Μποφίλιου πώς προέκυψε η «κόντρα»; Προέρχεται από τα μέσα;

«Προφανώς. Δεν είναι κόντρα όμως, για σύγκριση πρόκειται. Αυτή η σύγκριση με τη Νατάσα Μποφίλιου προκύψει από τους δημοσιογράφους που από μια μεριά θεωρώ ότι υπάρχει μια λογική, γιατί είμαστε δυο κοπέλες, με καλή φωνή που ξεκινήσανε παράλληλα και αρχίσανε να κάνουν πράγματα μαζί. Οπότε λέγε λέγε, δημιουργήθηκε αυτή η σύνδεση. Οι άνθρωποι έχουμε ούτως ή άλλως έχουμε την τάση να συγκρίνουμε για να μπορέσουμε να αποδώσουμε αξία, δεν μπορούμε να αποδώσουμε αξία χωρίς να τη βάλουμε με έναν αντίποδα, θεωρώ ότι μέσα στα χρόνια, επειδή και οι δυο έχουμε προχωρήσει, έχουμε εξελιχθεί, η καθεμιά έχει πάρει το δρόμο της πια και έχει έργο προσωπικό να αποδώσει, σιγά σιγά αυτό έχει αρχίσει και φθίνει πια.Έχουν αποδεχτεί ότι απλά είμαστε δυο κορίτσια που ξεκινήσαμε μαζί και έχουμε κοινή ηλικία».

Κάνετε και διαφορετικά πράγματα πια.

«Πάντα ήταν διαφορετικά. Διαφορετικά και ίδια. Εννοώντας ότι είμαστε δυο κορίτσια που κάνουμε αυτή τη δουλειά με έναν συγκεκριμένο τρόπο, έχουμε κάποιες επιλογές που φαίνονται να είναι κοινές. Δουλεύουμε στα ίδια μαγαζιά, κάνουμε συναυλίες, με αυτή την έννοια. Δεν έχετε συνεργαστεί ποτέ».

Το έχετε σκεφτεί σαν ενδεχόμενο;

«Εγώ προσωπικά το έχω σκεφτεί. Είναι κάτι το οποίο αν και εγώ και αυτή συνεχίσουμε να τραγουδάμε που το εύχομαι και στις δυο και αν αυτό αποτελέσει πραγματική έμπνευση για εμάς νομίζω ότι κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα θα συμβεί. Πιστεύω πως όλους τους ανθρώπους που έχουνε χρόνια στη δουλειά, κάποια στιγμή η ζωή τους φέρνει μαζί, είπε στπ περιοδικό Grande.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE