Συγκινεί η γυναίκα του Χριστόπουλου: «Όταν πονούσα, έκλαιγε μαζί μου…»

Συγκινεί η γυναίκα του Χριστόπουλου: «Όταν πονούσα, έκλαιγε μαζί μου…»


Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει ακόμα ανακοινώσει το φύλο του μωρού και χθες η μέλλουσα μανούλα έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό τον Χάρη Χριστόπουλο με αφορμή την ημέρα του Πατέρα!

Η Anita αφού δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του Χάρη, ο οποίος πόζαρε στον φακό ξαπλωμένος στο κρεβάτι και έχοντας πάνω του ένα βρεφικό φορμάκι, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Σκεφτόμουνα όλη μέρα πως θα μπορούσα να περιγράψω με λόγια και να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που βρίσκεται μαζί μου σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι και θα γίνομαι εξαιτίας του μαμά, και εκείνος εξαιτίας μου μπαμπά!

Μπαμπάς γίνεσαι την στιγμή που το νιώθεις μέσα στην καρδιά σου και απλά δεν μπορείς να εξηγείς πως γίνεται να αγαπάς ένα ανθρωπάκι που δεν έχεις γνωρίσει καν ακόμα, και πως αυτό το ανθρωπάκι γίνεται όλο σου ο κόσμος η πρώτη σου σκέψη όταν ξυπνάς και η τελευταία πριν κοιμηθείς.

Να ανυπομονείς από μήνα σε μήνα να μεγαλώνει να φοβάσαι να μην πάθει τίποτα και να σε πιάνουν τα κλάματα όταν νιώθεις την πρώτη κλωτσιά που θα κάνει όταν χαϊδεύεις την κοιλίτσα της μαμάς.

Ο δικός μου ο Χαρούλης είναι ήδη Μπαμπάς πριν καν γεννηθεί το μωράκι μας, και όλοι αυτό θα λέμε, αλλά είναι και ο καλύτερος μπαμπάς, ο καλύτερος σίγουρα που θα μπορούσα να έχω εγώ δίπλα μου.

Πλησιάζουμε προς το τέλος της εγκυμοσύνης και σε όλη τη διάρκεια ήταν πάντα εκεί, ότι και να χρειαζόμουν ποτέ δεν έχει παραπονεθεί ούτε το παραμικρό, για τις ορμόνες που με κάνανε πιο νευρική που και που, για την γκρίνια που έχει ακούσει επειδή απλά πείναγα η ήμουν σε κακή διάθεση, αν τυχόν και πόνεσα έκλαιγε μαζί μου κρατώντας το χέρι μου σφιχτά, όταν ένιωθα άσχημή και με ενοχλούσαν τα παραπάνω κιλά με κοίταζε στα μάτια μου, μου σκούπισε τα δάκρυα από το πρόσωπο μου και πάντα με ανέβασε με τα λόγια του λέγοντας πως για εκείνον είμαι ότι πιο όμορφο υπάρχει στη γη 🌍 και ότι το μεγαλύτερο δώρο της ζωής του φιλάω κάτω από την καρδιά μου, ότι δεν έχει τίποτα άλλο σημασία σε αυτό το κόσμο και πραγματικά αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια.

Σ´ευχαριστώ @harrischristopoulos που είσαι εδώ, που είσαι αυτός που είσαι και μας προσέχεις μέρα νύχτα ακούραστος!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που όχι απλά μεγαλώνουν τα παιδάκια τους αλλά είναι παρών περνάνε χρόνο μαζί τους και

γίνονται τα παραδείγματα τους…..Να τους χαιρόμαστε κορίτσια!!!!»!

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE