Ο Tyga αναχωρεί για ειδυλλιακές διακοπές με το Single «Vacation»

Ο Tyga αναχωρεί για ειδυλλιακές διακοπές με το Single «Vacation»


Με ένα μεγάλο διαγωνισμό συνοδεύει ο Tyga την κυκλοφορία του νέου του single.

O Tyga μόλις κυκλοφόρησε το νέο του single με τίτλο «Vacation».

Με αφορμή το «Μεγάλο Ευχαριστώ» που αξίζουν οι μαχητές στην πρώτη γραμμή κατά του COVID-19, ο ράπερ αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του με την Karisma Hotels & Resorts για να δωρίσει δέκα πακέτα διακοπών με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε όσους πέρασαν τους τελευταίους έξι μήνες να πολεμάνε για τον κόσμο μας είτε για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας πανδημίας είτε κατά της ανισότητας.

Πρώτος προορισμός είναι το Azul Beach Resort Riviera Cancun στο Μεξικό.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν τους τελευταίους έξι μήνες,» είπε ο Tyga.

«Δουλεύουν πιο σκληρά από ποτέ χωρίς κανένα διάλειμμα. Έτσι, αποφάσισα να τους βοηθήσω και αυτό κάνουμε με την Karisma. Αυτή τη στιγμή, όλοι δικαιούνται διακοπές για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, να είναι υγιείς και να χαλαρώσουν», συνέχισε ο Tyga.

«Ελπίζω να μπορούμε να το γιορτάσουμε και όλοι μαζί σύντομα. Για την ώρα, να είστε όλοι ασφαλείς εκεί έξω», τόνισε.

Επιπλέον, ο Tyga δώρισε προσωπικά 50.000 δολάρια σε σημαντικούς σκοπούς: 25.000 έδωσε στο ταμείο της κολεκτίβας National Bail Out για την αποφυλάκιση με εγγύηση μελών της κοινότητας των Μαύρων και 25.000 στο AWARE-LA, τη Συμμαχία Λευκών Αντιρατσιστών στο Λος Άντζελες.

Με την εκρηκτική του ενέργεια, το «Vacation» σε γεμίζει λιακάδα και επιτρέπει ακόμα και αυτούς που είναι ακόμα στο σπίτι να δραπετεύσουν για λίγο.

Κυκλοφορεί από την Panik Records και τη Sony Music.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE