Ελληνικό Airplay Chart: Νέες είσοδοι από Σαμπάνη και Μαζωνάκη – Το Top 20


Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για όγδοη συνολικά εβδομάδα παραμένει στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart η αγαπημένη επιτυχία «Μισή Καρδιά» από τις ΜΕΛΙSSES, ενώ παράλληλα επιστρέφει για δεύτερη εβδομάδα και στο Νο. 1 της μικτής κατάταξης.

Το «Μισή Καρδιά» σηματοδοτεί το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι για τις ΜΕΛΙSSES και το τέταρτο συνεχόμενο τραγούδι για τον Χρήστο Μάστορα που κυριαρχεί στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων όσον αφορά το ελληνικό ρεπερτόριο.

Το σερί ξεκίνησε με το «Γιατί» που διένυσε 16 εβδομάδες στο Νο. 1 και συνεχίστηκε με το «Δεν Έχω Ιδέα» που παρέμεινε στο Νο. 1 επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες και το «Ένα Λεπτό», μία συνεργασία του Χρήστου Μάστορα με τον Δημήτρη Μπάση, που συμπλήρωσε 19 διαδοχικές εβδομάδες στην πρώτη θέση.

Το «Μισή Καρδιά» έχουν γράψει μαζί οι ΜΕΛΙSSES και ο STAN Αντιπαριώτης.

Νέες είσοδοι

«Άγρια Θάλασσα» – Γιώργος Σαμπάνης (No. 7)

Θεαματική είσοδο στο No. 7 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο «Άγρια Θάλασσα».

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι», αποδεικνύεται ότι ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ελεάνα Βραχάλη δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία λέξη, καθώς βάζουν την τελευταία πινελιά στο δίσκο των επιτυχιών με μία ξεχωριστή «Άγρια Θάλασσα».

Το «Άγρια Θάλασσα» κυκλοφορεί εδώ και μία εβδομάδα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και βρίσκεται στο No. 1 του ελληνικού iTunes, ενώ έχει καταφέρει να ανέβει και στο No. 1 στις ημερήσιες κατατάξεις του Spotify για την Ελλάδα.

Αρκετά σύντομα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα και το music video του τραγουδιού.

«Ώρες Μικρές» – Γιώργος Μαζωνάκης (No. 15)

Το «Ώρες Μικρές» είναι ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο στο οποίο πρωταγωνιστεί η χαρακτηριστική φωνή του Γιώργου Μαζωνάκη.

Πρόκειται για το επόμενο ραδιοφωνικό single από το επιτυχημένο άλμπουμ «Αγαπώ Σημαίνει» του αυθεντικού καλλιτέχνη.

Το «Ώρες Μικρές» διαδέχεται το αγαπημένο «Διανυκτερεύω» που βρίσκεται επίσης στο Top 20 και παρέμεινε επί σειρά μηνών στις πρώτες θέσεις του chart.

Με αφορμή την προώθηση του νέου του single, ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ξεκινήσει την πρωτοβουλία «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές» για τη δύναμη του ήχου του μπουζουκιού, έχοντας την πλήρη στήριξη σπουδαίων μουσικών και δημιουργών.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE