«Δύο Μέτρα Ουρανός»: Ο Πάνος Κιάμος σε ένα απρόβλεπτο Video Clip

«Δύο Μέτρα Ουρανός»: Ο Πάνος Κιάμος σε ένα απρόβλεπτο Video Clip


Το νέο τραγούδι «Δύο Μέτρα Ουρανός» του Πάνου Κιάμου μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Πάνος Κιάμος φέρνει μία μουσική πρόταση που θα εκπλήξει με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του εκρηκτικού single «Θα Περάσει», ο αγαπημένος καλλιτέχνης το κοινού προχωρά με την ίδια ακριβώς διάθεση έχοντας σκοπό να συνεχίσει την παράδοση που τον θέλει να χαρίζει με απίθανη ευκολία τραγούδια που μαγνητίζουν κατευθείαν και γίνονται ατάκες.

Το καινούργιο single του Πάνου Κιάμου έχει τον τίτλο «Δύο Μέτρα Ουρανός» και από το πρώτο άκουσμα μπορείτε να διαπιστώσετε ότι θα γίνει σίγουρα επιτυχία.

Το τραγούδι αναμειγνύει στον καμβά του ethnic στοιχεία και το χαρακτηριστικό ήχο του ακορντεόν, με σταθερή αξία για άλλη μια φορά τη φωνή του Πάνου Κιάμου.

Τη δημιουργική μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο ταλαντούχος Γιάννης Φρασέρης και τους εμπνευσμένους στίχους έχει δώσει ο έμπειρος Βαγγέλης Κωνσταντινίδης.

Το «Δύο Μέτρα Ουρανός» αποκτά εικόνα με ένα απρόβλεπτο και πρωτότυπο music video, στο οποίο ο Πάνος Κιάμος φορά τη στολή του… πιλότου για να πετάξει τους θεατές ψηλά στους αιθέρες, με μουσική υπόκρουση πάντα το νέο τραγούδι του.

Τη σκηνοθεσία του music video έχει επιμεληθεί ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, ενώ τη χορογραφία έχει σχεδιάσει ο Μάριος Μιλτιάδου της House Of Drama.

Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Δύο Μέτρα Ουρανός» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE