Άννα Βίσση: Τα θρυλικά άλμπουμ της επανακυκλοφορούν


Η επανακυκλοφορία των πιο δυσεύρετων άλμπουμ από την Άννα Βίσση θα γίνεται σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες.

Η Panik Gold επανακυκλοφορεί την πλούσια και γεμάτη επιτυχίες δισκογραφία που έχει στο ενεργητικό της η Άννα Βίσση, μέσα από τα θρυλικά άλμπουμ της από τη Sony Music, πολλά εκ των οποίων έχουν εξαντληθεί ή είναι δυσεύρετα στην αγορά.

Στα 45 χρόνια της καριέρας της, η «απόλυτη Ελληνίδα star» μετρά 28 χρυσά, πλατινένια και πολυπλατινένια studio albums, αναρίθμητες επιτυχίες και πάνω από 10 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Ξεκινώντας το ταξίδι στη μοναδική και ανεπανάληπτη μουσική διαδρομή της Άννας Βίσση, η αρχή γίνεται με τέσσερα πρώτα άλμπουμ της που κυκλοφόρησαν από τη Sony Music και σφράγισαν τα μέσα των ‘80s, σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Πρόκειται για τα «Νάχες Καρδιά» (1984), «Κάτι Συμβαίνει» (1985), «Η Επόμενη Κίνηση» (1986) και «Τώρα» (1988).

anna-vissi-albums-80s-19065

Στα tracklists των παραπάνω άλμπουμ περιλαμβάνονται μερικές από τις πιο μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της Άννας Βίσση.

Μεταξύ τους τραγούδια όπως τα «Δώδεκα», «Και Έχω Τόσα Να Θυμάμαι», «Πράγματα», «Σαν Κι Εμένα Καμιά», «Με Αγάπη Από Μένα Για Σένα», «Τώρα», «Τα Μαθητικά Τα Χρόνια» και «Δεν Σ’ Αλλάζω».

Η επανακυκλοφορία των άλμπουμ θα γίνεται σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες.

Η Panik Gold συμπληρώνει το σχετικό κενό που υπάρχει στην αγορά και, παράλληλα, κάνει πραγματικότητα την επιθυμία των αμέτρητων θαυμαστών της Άννας Βίσση να αποκτήσουν ολόκληρη τη δισκογραφία της.

Άννα Βίσση - Anna Vissi - Hit ChannelSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE