Ο John Legend αποκαλύπτει το νέο άλμπουμ «Bigger Love»

Ο John Legend αποκαλύπτει το νέο άλμπουμ «Bigger Love»


Το «Bigger Love» είναι για τον John Legend μία τεράστια γιορτή της μουσικής και της κουλτούρας των Μαύρων.

Ο John Legend αποκαλύπτει το νέο άλμπουμ του «Bigger Love».

Η νέα δισκογραφική δουλειά του πολυτάλαντου καλλιτέχνη κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music και έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το δίσκο «Darkness and Light».

«Κατά τη διάρκεια αυτών των οδυνηρών καιρών, ορισμένοι από εμάς μπορεί να αναρωτιούνται αν είναι εντάξει να γελάσουμε ή να χορέψουμε ή να είμαστε ρομαντικοί», σχολιάζει ο John Legend.

«Τελευταία, οι εικόνες των Μαύρων ανθρώπων στα μέσα ενημέρωσης μάς δείχνουν με γόνατα στο λαιμό μας, σε πένθος ή εκφράζουν τη συλλογική οργή μας. Νιώθουμε όλα αυτά τα συναισθήματα. Αλλά είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να δείχνουμε στον κόσμο την πληρότητα του τι είναι να είσαι Μαύρος και άνθρωπος. Είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό μέσω της τέχνης μας», συνεχίζει.

Το «Bigger Love» αποτελεί μία τεράστια γιορτή της μουσικής και της κουλτούρας των Μαύρων, όπως εξηγεί ο – βραβευμένος με Όσκαρ, Grammy, Emmy και Tony – καλλιτέχνης.

«Αυτό το άλμπουμ είναι ένας εορτασμός της αγάπης, της χαράς, του αισθησιασμού, της ελπίδας και της αντίστασης, τα πράγματα που κάνουν την κουλτούρα μας τόσο όμορφη και επιδραστική», λέει ο John Legend.

Το «Bigger Love» τόσο πλούσιο όσο και η ιστορία που εκπροσωπεί, με το έμφυτο ταλέντο του John Legend να καταθέτει συναρπαστικές ενορχηστρώσεις και απολαυστικές μελωδίες.

Τα 16 τραγούδια του άλμπουμ καλύπτουν σχεδόν κάθε μουσικό είδος: Από pop-soul («Bigger Love», «I Do», «Wild») και R&B («U Move, I Move», «Slow Cooker», «Favorite Place»), μέχρι κομμάτια με hip-hop επιρροές («Ooh Laa», «Actions») και δυναμικές μπαλάντες που αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο αυτής της δουλειάς («Conversations In The Dark», «Never Break»).

Την παραγωγή του «Bigger Love» έχει επιμεληθεί ο Raphael Saadiq και συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως οι Gary Clark Jr., Jhené Aiko, Koffee, Rapsody και Camper.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE