Οι Radiohead πωλούν το δικό τους Jigsaw Puzzle

Οι Radiohead πωλούν το δικό τους Jigsaw Puzzle


Το παζλ των Radiohead αποτελείται από 1.000 κομμάτια.

Πρώτα διέθεσαν τις καλύτερες συναυλίες τους στο YouTube και τώρα οι Radiohead κυκλοφορούν ένα παζλ, το οποίο ονόμασαν «Radiohead Fragmentary Time Waster».

Το παζλ αποτελείται από 1.000 κομμάτια και απεικονίζει το έργο τέχνης που κοσμεί το εξώφυλλο του άλμπουμ «Com Lag (2plus2isfive)» του συγκροτήματος, το οποίο κυκλοφόρησε το 2004.

«Βαριέστε; Δεν έχετε τίποτα να κάνετε; Μπουχτίσατε; Τίποτα στην τηλεόραση. Με τίποτα! Τι θα κάνετε; Θα πάρετε ένα παζλ», διαβάζουμε στη συνοδευτική ανακοίνωση για την κυκλοφορία του παζλ που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πείτε μου περισσότερα, πείτε μου περισσότερα! Ένα Radiohead jigsaw! Έχει αμέτρητα κομμάτια; Χίλια. Είναι πραγματικά δύσκολο και θα πάρει αιώνες; Νομίζω, ναι. Ακούγεται υπέροχο!»

«Είναι προσιτό; Εξαρτάται από τα οικονομικά σας. Υπάρχει πιθανότητα να βαρεθείτε ακόμη και αφού το ολοκληρώσετε; Ναι μάλλον. Ακούγεται υπέροχο!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Χίλια μικρά κομμάτια πρέπει να συναρμολογηθούν προσεκτικά με το σωστό και ενδεδειγμένο τρόπο και μόνο τότε θα αποκαλυφθεί η εικόνα, σύμφωνα με όσα σημειώνονται στην περιγραφή από το κουτί για το παζλ.

«Δεν θα είναι εύκολο. Δεν προορίζεται να είναι εύκολο. Θα είναι εύκολο. Προορίζεται να είναι εύκολο», προστίθεται.

Στο τυπικό στιλ των Radiohead, το παζλ προέρχεται από αειφόρο πηγή και είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE