Ακούστε το “Black Parade”, το νέο τραγούδι της Beyoncé

Ακούστε το “Black Parade”, το νέο τραγούδι της Beyoncé


Το τραγούδι κυκλοφόρησε ξαφνικά με αφορμή τον εορτασμό του Juneteenth, μέρα που γιορτάζεται το τέλος της δουλείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Το να είσαι μαύρος είναι ο ακτιβισμός σου. Η μαύρη αριστεία είναι μια μορφή διαμαρτυρίας. Η μαύρη ευτυχία είναι το δικαίωμά σου» έγραψε η Beyoncé στο Instagram.

Χθες, 19 Ιουνίου, στις Ηνωμένες Πολιτείες γιορτάζουν το Juneteenth, την ημέρα που σηματοδοτεί τη κατάργηση της δουλείας στις ΗΠΑ και η Beyoncé κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο Black Parade. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει μια νέα πρωτοβουλίας με το ίδιο όνομα για την υποστήριξη των εμπορικών δραστηριοτήτων που ανήκουν σε μαύρους.

«Καλό Σαββατοκύριακο του Juneteenth! Ελπίζω να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τη χαρά και να γιορτάζουμε ο ένας τον άλλον, ακόμη και στη μέση του αγώνα. Συνεχίστε να θυμάστε την ομορφιά, τη δύναμη και τη δύναμή μας», έγραψε η Beyoncé στο Instagram. «Το να είσαι Μαύρος είναι ο ακτιβισμός σου. Η μαύρη αριστεία είναι μια μορφή διαμαρτυρίας. Η μαύρη χαρά είναι το δικαίωμά σου».

Λίγο μετά την ανακοίνωση, η Beyoncé κυκλοφόρησε το νέο της single, Black Parade. Τα κέρδη από αυτό θα πάνε στο Black Business Impact Fund της BeyGOOD για την υποστήριξη μικρών επιχειρήσεων που ανήκουν σε μαύρους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Στον ιστότοπο του single υπάρχει μια λίστα με επιχειρήσεις μαύρων που κυμαίνονται από την τέχνη και το σχέδιο μέχρι εστιατόρια, εταιρείες ομορφιάς, βιβλιοπωλεία και πολλά άλλα.

Ακούστε το “Black Parade” παρακάτω:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE