Ο Boy George για τις παγκόσμιες διαμαρτυρίες: «Aν δεν επηρεάζεσαι, δεν έχεις ψυχή»

Ο Boy George για τις παγκόσμιες διαμαρτυρίες: «Aν δεν επηρεάζεσαι, δεν έχεις ψυχή»


Στη «Σύνοδο Υπερηφάνειας» παρευρέθηκε ο Boy George.

Ο Boy George δεν καταλαβαίνει πώς μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν τις διαμαρτυρίες για το θάνατο του George Floyd που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο και να μην συμπαθούν τους διαδηλωτές του Black Lives Matter.

«Αν είσαι άνθρωπος και βλέπεις αυτά τα πράγματα, δεν μπορείς να μην επηρεάζεσαι», ανέφερε.

«Εννοώ, αν δεν επηρεάζεσαι, δεν έχεις ψυχή!», υπογράμμισε ο τραγουδιστής των Culture Club, ο οποίος συμμετείχε στο «Pride Summit» (Σύνοδος Υπερηφάνειας) που διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο το Billboard και το The Hollywood Reporter.

Ο λόγος για τον οποίο ο Βρετανός τραγουδιστής – τραγουδοποιός μπορεί να ταυτιστεί με τους διαδηλωτές είναι η εμπειρία της σύλληψης του στη Νέα Υόρκη το 2005 για κατηγορίες που σχετίζονταν με ναρκωτικά.

«Αν συλληφθείς στην Αγγλία, ξέρετε, στην Αγγλία αισθάνεσαι ότι κάποιος θα σου φτιάξει ένα φλιτζάνι τσάι. Ενώ στην Αμερική νομίζεις ότι θα σε πυροβολήσουν», είπε ο Boy George.

Καθώς ξεκίνησε φέτος ο Μήνας Υπερηφάνειας πολλοί άρχισαν να συγκρίνουν την τρέχουσα κατάσταση με τις ταραχές του Stonewall το 1969, μια σύγκριση που κατανοεί ο τραγουδιστής αλλά δεν πιστεύει ότι υπάρχει συσχετισμός με τα τωρινά γεγονότα.

«Όποιος είναι “o άλλος”… αν το κοιτάξετε, είμαστε όλοι διαχωρισμένοι με έναν αστείο τρόπο. Έχουμε όλοι τα δικά μας πράγματα για τα οποία πρέπει να ανησυχούμε», τόνισε ο Boy George.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE