Ο Χρήστος Μενιδιάτης «Μπορεί» και διασκευάζει Πυξ Λαξ


Ένα αξέχαστο τραγούδι από τους «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» θα ερμηνεύσει ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης επιστρέφει δισκογραφικά με μία διασκευή ενός αγαπημένου τραγουδιού από τα παλιά.

Ο λαϊκός τραγουδιστής θα χρωματίσει με τη ζεστή φωνή του το «Μπορεί» των Πυξ Λαξ, ένα τραγούδι που… μπορεί να κυκλοφόρησε το 1994, αλλά εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα πια διαχρονικά και ανεξίτηλα χαραγμένα κομμάτια του πιο επιδραστικού ελληνικού συγκροτήματος.

Για την ιστορία, το «Μπορεί» συμπεριλαμβανόταν στο δίσκο «Για τους Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» των Πυξ Λαξ μαζί με θρυλικές επιτυχίες του γκρουπ όπως τα τραγούδια «Ανόητες Αγάπες», «Δε Θα Δακρύσω Πια Για Σένα», «Λένε Για Μένα», και «Τι ‘Ναι Αυτό Που Μας Ενώνει».

Το «Μπορεί» φέρει την υπογραφή του αείμνηστου Μάνου Ξυδούς.

Αυτή η μοναδική διασκευή έρχεται για τον Χρήστο Μενιδιάτη τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του single «Δύο Δρόμοι», ένα τραγούδι με τη σφραγίδα του Θοδωρή Κοτονιά στη μουσική και στους στίχους του.

Το επίσημο music video του «Δύο Δρόμοι» έχει ξεπεράσει μάλιστα το 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης επιστρέφει τώρα με το «Μπορεί», το οποίο θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες της ελληνικής επικράτειας από την Δευτέρα 22 Ιουνίου και θα κυκλοφορήσει επίσημα από τη Heaven Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής λίγες ημέρες αργότερα.

Παράλληλα ο Χρήστος Μενιδιάτης ετοιμάζεται για την έναρξη των εμφανίσεών του μαζί με τον Ηλία Βρεττό στο «Stage By Frangelico». Το σχήμα θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE