Ο Lars Ulrich των Metallica έκανε έκπληξη σε νοσοκόμα

Ο Lars Ulrich των Metallica έκανε έκπληξη σε νοσοκόμα


Το μέλος των Metallica ευχαρίστησε τη νοσοκόμα για τις υπηρεσίες της.

Ο ντράμερ Lars Ulrich των Metallica έκανε έκπληξη σε μια νοσοκόμα παιδιατρικής μονάδας εντατικής νοσηλείας από το Long Island της Νέας Υόρκης.

Η Tracey Bednar επιλέχθηκε ως νέα ηρωίδα του τομέα υγειονομικής περίθαλψης #HealthCareHero στο τηλεοπτικό show του Jimmy Kimmel.

Η Bednar είπε ότι της αρέσει να παίζει στη διαπασών το τραγούδι «Enter Sandman» των Metallica ενώ οδηγεί προς το σπίτι από τη δουλειά για να χαλαρώσει.

Ο Lars Ulrich εμφανίστηκε στη συζήτηση της νοσοκόμας με τον Jimmy Kimmel μέσω web κάμερας και ευχαρίστησε τη Bednar για τις υπηρεσίες της.

«Ως πατέρας τριών παιδιών, λέω ότι δεν είναι αρκετό το «ευχαριστώ» για αυτό που κάνεις», τόνισε ο ντράμερ του θρυλικού heavy metal συγκροτήματος.

«Σ’ ευχαριστούμε που οι Metallica είναι μέρος της ζωής σου και της διαδρομής για την επιστροφή στο σπίτι και που το “Enter Sandman” σε φέρνει σπίτι ασφαλή και ελπίζουμε λίγο πιο γρήγορα», πρόσθεσε.

Ο Lars Urlich κάλεσε την Bednar να είναι VIP προσκεκλημένη του στην επόμενη συναυλία των Metallica στην περιοχή της Νέας Υόρκης και υποσχέθηκε να της στείλει ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του άλμπουμ «S&M2».

Η Tracey Bednar έλαβε επίσης δωροκάρτα 10.000 δολάρια από την εταιρεία Big Lots και δωροκάρτες από τους συναδέλφους της.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE