Νίκος Βουρλιώτης: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του- Είναι μια κούκλα

Νίκος Βουρλιώτης: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη του- Είναι μια κούκλα


Έχετε δει τελευταία την κόρη του Νίκου Βουρλιώτη; H κόρη του , Δέσποινα μεγάλωσε και είναι μία κούκλα!

Τα τελευταία χρόνια η ζωή του Νίκου Βουρλιώτη και της Όλγας Καρπαθάκη έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και αυτό οφείλεται στον ερχομό της κόρης τους.

Ο γνωστός ράπερ έχει τεράστια αδυναμία στην κορούλα του και δεν είναι λίγες οι φορές που μας δείχνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο χαζομπαμπάς είναι.

Ο Νίκος Βουρλιώτης δημοσιεύει φωτογραφίες με τη μονάκριβη κόρη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και λιώνουμε κάθε φορά που βλέπουμε τον τρυφερό μπαμπά με την πριγκίπισσά του!

Ο Νίκος Βουρλιώτης σε παλιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Η γυναίκα το προετοιμάζει και η γυναίκα το ολοκληρώνει και παίζει τον σημαντικότερο ρόλο μέσα σε μια οικογένεια για την ισορροπία, την σωστή διαχείριση αλλά και την ευημερία της οικογένειας. Βρίσκομαι στη φάση που τα απολαμβάνω όλα αυτά. Μια αρμονική σχέση μέσα στο σπίτι, με μια εξαιρετική μαμά και σύζυγο κι έναν άγγελο που έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερο νόημα».

Δείτε στην παρακάτω gallery την υπέροχη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Νίκος Βουρλιώτης με την κόρη του και πόσο έχει μεγαλώσει…

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE