«Σαν Το Νησί Του Καθενός»: Κώστας Λειβαδάς και Ελένη Τσαλιγοπούλου υμνούν τις ομορφιές των ελληνικών νησιών

«Σαν Το Νησί Του Καθενός»: Κώστας Λειβαδάς και Ελένη Τσαλιγοπούλου υμνούν τις ομορφιές των ελληνικών νησιών


Τις ομορφιές των ελληνικών νησιών υμνούν ο Κώστας Λειβαδάς και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο νέο τραγούδι τους.

O Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πιο επιτυχημένους συνθέτες και τραγουδοποιούς των τελευταίων 20 ετών, συναντιέται ξανά με τη μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου, και μαζί παρουσιάζουν το νέο τραγούδι «Σαν Το Νησί Του Καθενός» από τον επερχόμενο δίσκο του Κώστα Λειβαδά που θα κυκλοφορήσει από τη Walnut Entertainment.

Ένα τραγούδι που με τη γλυκιά του νοσταλγία συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία και φρέσκο ήχο και μας ταξιδεύει σε μέρη γαλανά και ηλιόλουστα.

Σε στίχους και μουσική του Κώστα Λειβαδά, η νησιώτικη μελωδία απογειώνεται από τις ξεχωριστές ερμηνείες του ίδιου και της Ελένης Τσαλιγοπούλου που υμνούν τις ομορφιές των νησιών.

«Ο δίσκος αυτός, είναι σίγουρα ο πιο εξωστρεφής και φωτεινός προσωπικός δίσκος που έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια», γράφει στο σημείωμά του ο Κώστας Λειβαδάς.

«Μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες προσωπικού και συλλογικού πένθους, από πού αλλού κανείς μπορεί να κρατηθεί πιο πολύ, από ότι από τον βράχο που κρατάει γερά το φως του μαζί με τους πιο δικούς του ανθρώπους», συνεχίζει.

«Έχοντας καταγωγή από δυο νησιά κι έχοντας ζήσει τις καλύτερες στιγμές μου και τις πιο δυνατές μου σχέσεις στα μοναδικά νησιά της χώρας μας, αυτό εδώ είναι το απόσταγμα – τραγούδι για τον προορισμό της επιστροφής μας στο τέλος κάθε οδύσσειας και στην αρχή κάθε αναγέννησης!», σημειώνει.

«Φυσικά και το μοιράστηκα με την αγαπημένη μου φίλη που είμαστε σαν οικογένεια και μας συνδέουν τόσα αγαπημένα τραγούδια και παραστάσεις…»

Το video clip του τραγουδιού γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Δημήτρη Καναβού, ο οποίος έκανε ένα πέρασμα από τα αγαπημένα μας νησιά του Αιγαίου και αποτύπωσε το άρωμα και την ομορφιά τους στην οθόνη.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE