Ο Θοδωρής Φέρρης στο «Romeo Club» παρέα με Josephine, Κατερίνα Λιόλιου και Χρήστο Ζώτο

Ο Θοδωρής Φέρρης στο «Romeo Club» παρέα με Josephine, Κατερίνα Λιόλιου και Χρήστο Ζώτο


Σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια θα παρασύρει ο Θοδωρής Φέρρης τον κόσμο της Αθήνας.

Ο Θοδωρής Φέρρης ξεκινάει τις εμφανίσεις του γι’ αυτό το καλοκαίρι στο αγαπημένο «Romeo Club» παρέα με την Josephine, την Κατερίνα Λιόλιου και τον Χρήστο Ζώτο.

Το «Romeo» επανέρχεται πιο δυναμικά από ποτέ στη νυχτερινή Αθήνα μετά την προσωρινή διακοπή των live εμφανίσεών του λόγω της πανδημίας, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας.

Από την Παρασκευή 19 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο η επιτυχία είναι μονόδρομος για το «Romeo Club», καθώς ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει έχοντας μαζί του μία φοβερή ομάδα από νέους και ταλαντούχους τραγουδιστές: την Josephine, την Κατερίνα Λιόλιου και τον Χρήστο Ζώτο.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς, ο Θοδωρής Φέρρης έρχεται να δώσει το πρώτο του καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό και υπόσχεται ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα γίνει σίγουρα talk of the town.

Θα μας παρασύρει σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια που θα μας ξεσηκώσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή στον No. 1 προορισμό για το καλοκαίρι, το «Romeo Club».

Μαζί με το Θοδωρή Φέρρη θα απολαύσουμε την πολυτάλαντη Josephine, που θα δώσει άλλη διάσταση στις νύχτες μας με δυνατές ερμηνείες και μαγευτικά χορευτικά, τη δροσερή Κατερίνα Λιόλιου που θα προσθέσει στο πρόγραμμα τη δική της μοναδική νότα με τις επιτυχίες της, αλλά και τον εκρηκτικό Χρήστο Ζώτο που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φωνή και τη σκηνική του παρουσία.

Το «Romeo Club» ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 19 Ιουνίου και υποδέχεται όλο τον κόσμο της Αθήνας κι όχι μόνο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην καρδιά της παραλιακής.

ΦωτογραφίεςSource link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE