Η ευχή του Paul McCartney για τα γενέθλιά του: «Σταματήστε να τρώτε κρέας»

Η ευχή του Paul McCartney για τα γενέθλιά του: «Σταματήστε να τρώτε κρέας»


«Αν τα σφαγεία είχαν γυάλινους τοίχους, ποιος θα ήθελε να φάει κρέας;», ρωτάει ο Paul McCartney.

Ο Paul McCartney θα γιορτάσει τα 78α γενέθλιά του στις 18 Ιουνίου και ενόψει της μεγάλης μέρας το πρώην μέλος των Beatles έκανε μια ευχή για όλους τους θαυμαστές του: «Σταματήστε να τρώτε κρέας».

Σε δημοσίευση στον ιστότοπο της PETA, της διεθνούς οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, ο McCartney ζήτησε ευγενικά από τους θαυμαστές να «παρακολουθήσουν το βίντεό του για την PETA και να απορρίψουν το κρέας».

Το αίτημα έρχεται δέκα χρόνια αφότου ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός γύρισε ένα βίντεο με τίτλο «Glass Walls», το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 20 εκατομμύρια φορές.

Το βίντεο «Glass Walls» έφερε στο φως τι συμβαίνει στα σφαγεία και αποκάλυψε πως τα ζώα υποφέρουν εκεί.

Paul McCartney - Hit Channel

«Το μόνο που ήθελα για τα γενέθλιά μου είναι ειρήνη στη Γη – και για τα ζώα», έγραψε ο McCartney.

«Γι’ αυτό φέτος προτρέπω τους θαυμαστές να παρακολουθήσουν ένα βίντεο που παρουσίασα για την PETA με τίτλο “Glass Walls”. Του δώσαμε αυτό τον τίτλο γιατί αν τα σφαγεία είχαν γυάλινους τοίχους, ποιος θα ήθελε να φάει κρέας;», σημείωσε ο καλλιτέχνης.

Η ελπίδα του είναι ότι οι θαυμαστές του θα ακούσουν, θα γίνουν χορτοφάγοι και θα ενθαρρύνουν και άλλους κοινοποιώντας το βίντεο.

«Από τότε, το κοινό έχει πάρει επιτέλους μια ματιά από το τι συμβαίνει στο εμπόριο κρέατος και η ζήτηση για τις vegan τροφές είναι υψηλή», σχολίασε.

«Είτε ανησυχείτε για τις ασθένειες που προέρχονται από τα σφαγεία, τα ζώα που υποφέρουν τρομερά και άσκοπα ή για τις καταστροφικές επιπτώσεις της βιομηχανίας του κρέατος στο περιβάλλον μας, παρακολουθήστε αυτό το σύντομο βίντεο και μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Ευχαριστώ», κατέληξε ο Paul McCartney.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE