Η Nicki Minaj απολαμβάνει τον έγγαμο βίο

Η Nicki Minaj απολαμβάνει τον έγγαμο βίο


«Αναζωογονητικό» χαρακτήρισε η Nicki Minaj τον γάμο της.

Η Nicki Minaj παραδέχεται ότι απολαμβάνει τον έγγαμο βίο.

Η ράπερ μίλησε για τη σχέση της με το σύζυγό της Kenneth Petty στη ραδιοφωνική εκπομπή «Young Money Radio» του Lil Wayne στο Apple Music και αποκάλυψε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τη ζωή της ως παντρεμένη.

«Δεν μπορώ να παραπονεθώ. Δεν μπορώ πραγματικά να παραπονεθώ. Δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο αναζωογονητικός και ανακουφιστικός όσο είναι», σχολίασε η Nicki Minaj για το γάμο της.

«Ακόμα κι αν δεν είσαι παντρεμένος, όταν έχεις κάποιον που αισθάνεσαι ότι είναι η αδελφή ψυχή σου ή κάποιον που σε καταλαβαίνει, αυτό σε κάνει να νιώθεις σαν να είσαι στην κορυφή του κόσμου», υπογράμμισε.

Η Nicki Minaj παντρεύτηκε με τον Kenneth Petty τον Οκτώβριο του 2019, ενώ πριν λίγο καιρό φούντωσαν από την ίδια οι φήμες περί εγκυμοσύνης.

Nicki Minaj - Hit Channel

Η 37χρονη ράπερ περιέγραψε επίσης στον Lil Wayne πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη ως γυναίκα στο χώρο της hip-hop μουσικής να κερδίσει την αναγνώριση στα πρώτα της βήματα.

Ο Lil Wayne θυμήθηκε χαρακτηριστικά ότι την περίοδο που πρότεινε στη Nicki Minaj να ενταχθεί στο δυναμικό της προσωπικής δισκογραφικής εταιρείας του, Young Money Entertainment, αρκετοί ήταν εκείνοι που του είπαν να μην προσφέρει συμβόλαιο σε γυναίκα.

«Δεν ήξερα αν θα με έπαιρνε στα σοβαρά, γιατί εκείνη την περίοδο ο κόσμος είχε εγκαταλείψει πραγματικά τις γυναίκες ράπερ», είπε η Nicki Minaj αναφερόμενη στην εποχή του 2009, όταν είχε υπογράψει συμβόλαιο στη Young Money.

«Ήξερα ότι θα τα κατάφερνα, άρα απολάμβανα την προετοιμασία και δούλευα πολύ σκληρά. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν συνειδητοποιεί τη δουλειά που χρειάζεται», πρόσθεσε.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE