Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη αποχώρηση της Anna Wintour από το τιμόνι της Vogue

Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη αποχώρηση της Anna Wintour από το τιμόνι της Vogue
Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, 07:00

Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη αποχώρηση της Anna Wintour από το τιμόνι της Vogue

 

Με τα πράγματα στην Αμερική να έχουν φτάσει στο κόκκινο όσον αφορά τις εξεγέρσεις για τον ρατσισμό πολλές λευκές γυναίκες, επικεφαλείς περιοδικών όπως το Refinery29 και το Man Repeller παραιτήθηκαν, αφού κατηγορήθηκαν για φυλετικές διακρίσεις.

Μετά τις εξελίξεις αυτές, κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι και η Anna Wintour θα ακολουθήσει τον δρόμο αυτό καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από επικριτές που δήλωσαν ότι η αρχισυντάκτρια της Vogue είχε σκόπιμα προωθήσει μια κοινότητα που δεν εκτιμούσε την ποικιλομορφία για δεκαετίες.

Ωστόσο ο εκδοτικός οίκος Condé Nast, στον οποίο ανήκει η Vogue δήλωσε ότι η Anna Wintour «δεν πάει πουθενά».

 

 


 

«Δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτό», δήλωσε ο όμιλος, μετά τις φήμες που ήθελαν την Wintour να παραιτείται κατά τη διάρκεια μιας κλήσης όλου του προσωπικού την Παρασκευή.

Πριν από μερικές μέρες η Wintour παραδέχτηκε ότι η Vogue έκανε λάθη και δεν έδωσαν αξία σε τέτοια θέματα.

Απευθυνόμενη στο προσωπικό η Wintour είπε «Απευθύνομαι κυρίως στα μαύρα μέλη της ομάδας μας: Δεν μπορώ καν να φανταστώ πώς είναι αυτές οι μέρες. Γνωρίζω, όμως, πως ο πόνος, η βία και η ανισότητα που βλέπουμε, υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Καθυστερήσαμε στην αναγνώριση και τη δράση… Αντιλαμβάνομαι πως η Vogue δεν βρήκε αρκετούς τρόπους να δώσει αξία και χώρο στους μαύρους συντάκτες, συγγραφείς, φωτογράφους, σχεδιαστές κι άλλους δημιουργούς. Έχουμε κάνει κι εμείς λάθη, δημοσιεύοντας εικόνες ή ιστορίες που ήταν οδυνηρές ή μισαλλόδοξες. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για αυτά τα λάθη».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

 


Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE