Το Coachella ανανεώνει το ραντεβού για το 2021

Το Coachella ανανεώνει το ραντεβού για το 2021


Το Coachella ανανεώνει το ραντεβού για το 2021 μετά την οριστική και αμετάκλητη ακύρωση του φετινού φεστιβάλ.

Οι διοργανωτές του Coachella επιβεβαίωσαν ότι το φημισμένο μουσικό φεστιβάλ δεν θα διεξαχθεί φέτος λόγω της πανδημίας κορονοϊού και ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες κατά τις οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση το 2021.

Παρότι η εταιρεία παραγωγής που διοργανώνει τόσο Coachella όσο και το φεστιβάλ country μουσικής Stagecoach ανέβαλε τα δύο μουσικά γεγονότα για τον Οκτώβριο, η τύχη των δύο φεστιβάλ έμελλε να αποφασιστεί από τις υγειονομικές αρχές της κομητείας Riverside στην Καλιφόρνια.

Οι τοπικές αρχές έκριναν ότι το Coachella και το Stagecoach δεν είναι δυνατόν να διοργανωθούν τη φετινή χρονιά καθώς θεωρείται βέβαιο ένα δεύτερο κύμα κορονοϊού το επόμενο φθινόπωρο.

Δεδομένων των συνθηκών, η εταιρεία παραγωγής Goldenvoice δήλωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε ότι «έχουμε κάθε πρόθεση να επιστρέψουμε το 2021».

«Αυτό δεν είναι το μέλλον που ελπίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε, όμως το κύριό μας σημείο εστίασης παραμένει η υγεία των οπαδών, του προσωπικού, των καλλιτεχνών, των συνεργατών μας και όσων συμμετέχουν στο φεστιβάλ», τονίζεται.

Coachella: 20 Years in the Desert

Το Coachella, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο που προσελκύει μισό εκατομμύριο θεατές στην έρημο της Καλιφόρνιας, θα πραγματοποιηθεί τα τριήμερα 9 – 11 Απριλίου και 16 – 18 Απριλίου 2021.

Αντίστοιχα το Stagecoach αναμένεται να λάβει χώρα το τριήμερο 23 – 25 Απριλίου 2021.

Σύμφωνα με την Goldenvoice τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν την επόμενη χρονιά στα δύο φεστιβάλ πρόκειται να ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

«Ανυπομονούμε να συναντηθούμε ξανά στην έρημο όταν θα είναι ασφαλές», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν για το 2020 θα ισχύουν και για το 2021. Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων θέλουν να αποζημιωθούν αναμένεται να ενημερωθούν μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας για τους τρόπους με τους οποίους θα τους επιστραφεί το αντίτιμο που κατέβαλαν.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE