Σταμάτης Κραουνάκης: Ξεχωριστό μήνυμα στήριξης στην πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη

Σταμάτης Κραουνάκης: Ξεχωριστό μήνυμα στήριξης στην πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη


Τη στήριξή του στην πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη για το μπουζούκι και το λαϊκό τραγούδι δηλώνει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

O Σταμάτης Κραουνάκης στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές» του Γιώργου Μαζωνάκη για τη δύναμη του ήχου του μπουζουκιού, το οποίο χαρακτηρίζει και ως «βασιλιά», στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Ο Μαζώ θέλει μπουζούκι», έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Καλημέρα! Δεν υπάρχει λόγος, απλώς να προσθέσω κι εγώ τον οβολό μου σε αυτή την κίνηση του Μαζωνάκη για το μπουζούκι. Το έχω τιμήσει από τα πρώτα μου βήματα μέχρι τα τελευταία», αναφέρει χαρακτηριστικά αναφέρει στο video του ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης.

«Με έχουν παίξει όλοι οι… νομίζω, οι μεγάλοι παίχτες, Κώστας Παπαδόπουλος, Βασίλης Ηλιάδης, για μένα και ο Μπιθικώτσης, στα πρώτα μου βήματα, με τη Μοσχολιού. Ο Καραντίνης, ο Μαργιολάς για χρόνια, ο Νίκος ο Κατσίκης…», συνεχίζει.

«Το τιμώ, το σέβομαι το αγαπώ και το χρησιμοποιώ δημιουργικά! Και συγχαίρω τον Γιώργο Μαζωνάκη για αυτή του την πρωτοβουλία, γιατί το να ακουστεί, αυτή τη στιγμή ξανά, από τους δημιουργούς – το έχουν τιμήσει όλοι οι Έλληνες δημιουργοί – ότι το μπουζούκι είναι ο βασιλιάς. Φιλώ εις μνήμην Γιάννη Σπόρου Σταματίου που αγάπησα», σχολιάζει ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ευχαρίστησε με τη σειρά του τον Σταμάτη Κραουνάκη, σημειώνοντας «Σταμάτη είσαι περιουσία για την Ελλάδα! Σ’ ευχαριστώ».

«Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές»

Μία πρωτοβουλία με χαρακτήρα αποστολής ζωής, μια ανοιχτή πρόσκληση από το Γιώργο Μαζωνάκη σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο, παγκόσμιο σύμβολο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

Η πρόσκληση του Γιώργου Μαζωνάκη μας αφορά όλους, ως πρεσβευτές της ομορφιάς και της δύναμης του μπουζουκιού που μέσα του καθρεφτίζει την ελληνικότητα αλλά και αγγίζει όλη την υφήλιο, διαπερνά χώρες, πολιτισμούς, ακόμα και διαφορετικές τέχνες.

Πάμε μαζί του να ανοίξουμε τη συζήτηση, να εμπνευστούμε, να ονειρευτούμε, να φτιάξουμε νέες ιστορίες.

Διαβάστε περισσότερα για την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη εδώ.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE