Σπάνιο ντοκουμέντο: Όταν ο Γιώργος Σαμπάνης συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004

Σπάνιο ντοκουμέντο: Όταν ο Γιώργος Σαμπάνης συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004


Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Σαμπάνης συμμετείχε στην τελετή έναρξης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο από το παρελθόν με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία αναμένεται να φέρει στις οθόνες μας ο Γιώργος Σαμπάνης μέσα από το music video για το νέο τραγούδι του με τίτλο «Άγρια Θάλασσα».

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιούς ασχολούνταν με το στίβο πριν τον κερδίσει οριστικά η αγάπη του για τη μουσική, έχοντας κερδίσει μάλιστα 14 χρυσά πανελλήνια μετάλλια.

Ωστόσο ακόμα λιγότεροι θυμούνται ότι ο Γιώργος Σαμπάνης συμμετείχε με την ιδιότητα του αθλητή στην τελετή έναρξης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, που έλαβαν χώρα στην Αθήνα.

Αυτό το σπάνιο ντοκουμέντο έρχεται στην επιφάνεια μέσα από το teaser για το music video του τραγουδιού «Άγρια Θάλασσα», σε μουσική του ίδιου του καλλιτέχνη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Σε ηλικία 21 ετών, ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν ο πρωταγωνιστής σε μία πρωτότυπη και συγχρόνως συγκινητική αναδρομή στη σύγχρονη ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, από την αναβίωσή της στην Αθήνα το 1896 μέχρι την επιστροφή τους το 2004 στη χώρα που τους γέννησε.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε το γύρο του Ολυμπιακού Σταδίου κρατώντας ψηλά με υπερηφάνεια μία λευκή σημαία με ένα κλαδί ελιάς και συγκλόνισε την υφήλιο τη στιγμή όπου έπεσε στο έδαφος για να συμβολίσει τη διακοπή των Ολυμπιακών Αγώνων εξαιτίας του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μία ανάλογη σκηνή αναπαράστησε τη διακοπή των Ολυμπιάδων λόγω του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το νέο single του Γιώργου Σαμπάνη με τίτλο «Άγρια Θάλασσα» κυκλοφόρησε σήμερα από την Cobalt Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής ενώ το music video του τραγουδιού θα κάνει πρεμιέρα σύντομα.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE