«Θυμήσου Τον Σεπτέμβρη»: Ο Ρένος Χαραλαμπίδης τραγουδά Γιάννη Σπανό

«Θυμήσου Τον Σεπτέμβρη»: Ο Ρένος Χαραλαμπίδης τραγουδά Γιάννη Σπανό


«Θυμήσου Τον Σεπτέμβρη», τραγουδά ο Ρένος Χαραλαμπίδης με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του.

Η τέχνη δεν έχει μυστικά. Όταν εμπνέεσαι δημιουργείς και όταν δημιουργείς αγαπάς και θυμάσαι.

Απόδειξη, το «Θυμήσου Τον Σεπτέμβρη» όπως το ερμηνεύει με τη χαρακτηριστική του φωνή ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ένα μελαγχολικό και όμορφο τραγούδι στο οποίο υπογράφει τη μουσική ο Γιάννης Σπανός και τους στίχους ο Γιώργος Παπαστεφάνου.

Το ταξίδι του Ρένου Χαραλαμπίδη στον κόσμο του πενταγράμμου ξεκίνησε με μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως τα «Ήσυχα Βράδια», που σχεδόν μια δεκαετία το ακούμε στα ραδιόφωνα.

Όπως φαίνεται, ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει αρχίσει να βρίσκει τη θέση του στο ελληνικό τραγούδι.

Το «Θυμήσου Τον Σεπτέμβρη» μοιάζει με τραγούδι από άλλη εποχή. Όχι του παρελθόντος, αλλά της εποχής που θα θέλαμε να ζήσουμε. Με συναισθηματική αλήθεια χωρίς «αν» και «εφόσον». Όπου η ερωτική απογοήτευση αντιμετωπίζεται σαν μια ευκαιρία αυτογνωσίας.

Το τραγούδι για τον Ρένο Χαραλαμπίδη δεν είναι μια παράλληλη ζωή, δίπλα στους ρόλους και τις ταινίες του. Ούτε η ζωή που δεν έζησε και θα ήθελε να ζήσει στο πάλκο ή στο στούντιο. Είναι η αυθεντική έκφρασή του μέσα από τις νότες που περίμενε πολλά χρόνια να ωριμάσει. Απαλλαγμένη από τη λογική των σουξέ και το άγχος της επιτυχίας.

Τραγουδώντας, σαν να πρόκειται για προσωπικές ιστορίες, μοιράζεται μαζί μας τη φωτεινή πλευρά της ζωής σε μία σκοτεινή εποχή.

Το νέο single του Ρένου Χαραλαμπίδη κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE