Βαγγέλης Κακουριώτης: Το νέο τραγούδι με τον Φοίβο και το ντουέτο με τον Νίκο Βέρτη


Ο Βαγγέλης Κακουριώτης επέστρεψε στη σκηνή στο πλευρό του Νίκου Βέρτη και μοιράστηκε μαζί του ένα ξεχωριστό ντουέτο.

Ακόμα μία πτυχή του ταλέντου του αποκάλυψε ο Βαγγέλης Κακουριώτης, λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του με την υπογραφή του Φοίβου.

Το απόλυτο pop icon συνεχίζει για ακόμα μία διαδοχική σεζόν τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με τον Νίκο Βέρτη στο «YTON the music show», το πρώτο από τα νυχτερινά σχήματα της Αθήνας που ξεκίνησαν μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Εκτός από τη solo εμφάνισή του επί σκηνής, που έκλεψε τις εντυπώσεις, ο Βαγγέλης Κακουριώτης έκανε και ντουέτα με τον Νίκο Βέρτη, με τον οποίο είναι και καλοί φίλοι εκτός από συνεργάτες.

Μεταξύ των ντουέτων που μοιράστηκαν οι δύο καλλιτέχνες στη σκηνή του «YTON the music show», ήταν και η πρόσφατη επιτυχία «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ» του Νίκου Βέρτη.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης τραγούδησε τους γαλλικούς στίχους, όπως κάνει στο τραγούδι ο Amir, κάνοντας πολλούς να μιλούν για ένα από τα highlights του προγράμματος.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Βέρτης είχε υπογράψει τη δυναμική ερωτική μπαλάντα «Ίσως» του Βαγγέλη Κακουριώτη που είχε κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019.

Παράλληλα με την επάνοδό του στη νυχτερινή Αθήνα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα κάνει και δισκογραφική επιστροφή.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει από την Panik Records το νέο τραγούδι του Βαγγέλη Κακουριώτη με τίτλο «Παιδί Από Σπίτι», στο οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους ο Φοίβος.

Το single ήδη μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα της χώρας και θα συνοδεύεται και από μία αγγλόφωνη έκδοση που θα έχει τον τίτλο «Follow You».

Ο δημιουργός των επιτυχιών και ο νεαρός τραγουδιστής συνεργάστηκαν πρώτη φορά στο τραγούδι «Στενοχώρια Μου», που κυκλοφόρησε το περσινό καλοκαίρι.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE