ΜΕΛΙSSES: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την επιτυχία του «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι»


Οι ΜΕΛΙSSES αποκαλύπτουν την άγνωστη ιστορία πίσω από το αγαπημένο τραγούδι τους «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι».

Υπάρχουν κάποιες μικρές ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα τραγούδια που πολλές φορές έχουν τη δική τους αξία.

Μία από αυτές αφορά το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι».

Το τραγούδι συμπεριλαμβανόταν στο CD «Η Μόνη Επιλογή» από τις ΜΕΛΙSSES που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2013.

«Μετά από 4 χρόνια και αφού είχαμε κυκλοφορήσει αρκετά singles με τελευταίο μάλιστα “Το Κύμα”, μας μπήκε η ιδέα, με την παρότρυνση του φίλου μας Γιάννη Βασιλόπουλου να προωθήσουμε το “Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι”», περιγράφει το κορυφαίο συγκρότημα σε ανάρτησή του στα social media.

Το καλοκαίρι του 2017 το τραγούδι αρχίζει να παίζει δειλά σε κάποια ραδιόφωνα.

«Όλος ο κόσμος πίστεψε ότι ήταν καινούργιο μας single παρόλο που είχε ήδη κυκλοφορήσει 4 χρόνια πριν», σημειώνουν οι ΜΕΛΙSSES.

Την επόμενη χρονιά, το 2018, και αφού το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» είχε γίνει αρκετά γνωστό, η μπάντα αποφάσισε να τραγουδήσει το κομμάτι μαζί με την Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή των MAD Video Music Awards.

Το βίντεο αυτό έγινε η εμφάνιση από όλα τα MAD VMA μέχρι σήμερα με τις περισσότερες προβολές στο YouTube, ενώ τα views από όλες τις αναρτήσεις του «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» ξεπερνάνε τα 40.000.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το 2016 τα views από το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» δεν έφταναν ούτε τις 500.000.

«Τα καλά τραγούδια λοιπόν βρίσκουν πάντα το δρόμο τους. Αργά ή γρήγορα. Εύκολα ή δύσκολα. Τυχαία ή οργανωμένα», τονίζουν οι ΜΕΛΙSSES.

«Όλα μοιάζουν καλοκαίρι λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι και κάθε καλοκαίρι. Θα τα πούμε σίγουρα και σύντομα και τραγουδιστά από κοντά», αναφέρει το γκρουπ.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE