Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο για ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια!

Ένα βήμα πριν από το διαζύγιο για ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια!


Μετά από έναν καυγά, ο γάμος τους πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Ο ηθοποιός είχε έναν πολύ έντονο καυγά με την σύζυγό του, που αποτέλεσμα είχε να πάρει τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές σπίτι. Μάλιστα,λέγεται ότι το ζευγάρι οδηγείται στο διαζύγιο…

«Ο ηθοποιός είναι θυμωμένος που οι σκληρές προσπάθειες της γυναίκας του για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν αφήσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Δυσκολεύεται πολύ με αυτό, και προκαλεί μεγάλη ρήξη στον γάμο τους», ισχυρίστηκε ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το National Enquirer.

Οι μήνες που πέρασαν ήταν πολύ δύσκολοι για το ζευγάρι και ο ηθοποιός δεν μπορεί να δώσει άλλη ευκαιρία στην γυναίκα του.

«Ζει με συνεχές άγχος… Όλοι ελπίζουν ότι αυτός και η γυναίκα του μπορούν να καταλήξουν σε συμβιβασμό γι’ αυτό, αλλά ο ηθοποιός δεν δίνει άλλες ευκαιρίες, ακόμα κι αν η γυναίκα του δεν μπορεί να καταλάβει τις πράξεις του. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι μήνες για το διάσημο ζευγάρι. Ο καθένας μπορεί να το δει αυτό, και το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν ο γάμος τους αυτή τη στιγμή ήταν περισσότερο άγχος και ένταση. Θα είναι θαύμα αν επιβιώσουν από αυτό », αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους!

Ένα βήμα πριν το διαζύγιο είναι ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια και δείτε ποιο είναι στην gallery που ακολουθεί!





Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE