Ο Jason Derulo συναντά τον Jawsh 685 στο «Savage Love (Laxed – Siren Beat)»

Ο Jason Derulo συναντά τον Jawsh 685 στο «Savage Love (Laxed – Siren Beat)»


Ο Jason Derulo ενώνει δυνάμεις με τον Jawsh 685.

Μετά από μία πολυσυζητημένη διαμάχη με αφορμή το sample που χρησιμοποίησε ο Jason Derulo από το original beat του Jawsh 685, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το τραγούδι «Savage Love (Laxed – Siren Beat)».

Ο Jawsh 685 είναι ένας μαθητής λυκείου από το Όκλαντ της Νέα Ζηλανδίας που είδε το breakout single του «Laxed (Siren Beat)» να δημιουργεί ένα παγκόσμιο κίνημα.

Εκατομμύρια χρήστες TikTok χρησιμοποίησαν το «Laxed (Siren Beat)» στο πλαίσιο του challenge «Culture Dance», φορώντας παραδοσιακές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των βίντεό τους.

Το γεμάτο καλοκαιρινή διάθεση dance κομμάτι έχει χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 55 εκατομμύρια βίντεο στο TikTok μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες.

Μεταξύ τους βίντεο από διασημότητες όπως η Lizzo και η Jessica Alba, αλλά και από αστέρες του TikTok όπως η Addison Rae, ο Tony Lopez και η Charli D’Amelio.

Το «Laxed (Siren Beat)» εκτοξεύθηκε στα charts του Shazam ανά τον κόσμο και έφτασε στο Top 25 σε τριάντα χώρες αλλά και στο Νο. 2 του παγκόσμια chart τουl Shazam.

Επιπλέον το τραγούδι του Jawsh 685 έχει συγκεντρώσει 17 εκατομμύρια streams στο Spotify και πάνω από 8 εκατομμύρια views στο αρχικό του βίντεο στο YouTube από τότε που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2019.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE