«Μ’ Αγαπάς;»: Νέο τραγούδι από την Αποστολία Ζώη

«Μ’ Αγαπάς;»: Νέο τραγούδι από την Αποστολία Ζώη


Το αιώνιο ερώτημα των απανταχού ερωτευμένων γίνεται τραγούδι από την Αποστολία Ζώη.

Η Αποστολία Ζώη έχει τα κέφια της: Καυτός ήλιος, πολύχρωμα κοκτέιλ, γαλαζοπράσινα νερά, μαράκες και ο χορός ξεκινά με το νέο τραγούδι της με τίτλο «Μ’ Αγαπάς;».

«Μ’ αγαπάς καρδιά μου;», μας ρωτάει σε afrolatin ρυθμούς. Με παιχνιδιάρικη διάθεση το αιώνιο ερώτημα των απανταχού ερωτευμένων γίνεται τραγούδι και ξεσηκώνει.

Το single «Μ’ Αγαπάς;» εγκαινιάζει τη συνεργασία της Αποστολίας Ζώη με τη δισκογραφική εταιρεία Walnut Entertainment και τον Μίλτο Καρατζά.

Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού ανήκουν στον ταλαντούχο Λεωνίδα Σώζο.

«Πάνω που είπα τέλος στου έρωτα το βέλος, ήρθες μπροστά μου ξαφνικά… Μου γέλασες και είδα την πρώτη ηλιαχτίδα, αυτή που φέρνει τη χαρά…»

Για τις ανάγκες του video clip για το «Μ’ Αγαπάς;» η Αποστολία Ζώη ανέβηκε στα rollers της και με πολύ κέφι μας μεταφέρει νοερά στην Καλιφόρνια και στις παραλίες της Σάντα Μόνικα, παραμένοντας όμως στην Ελλάδα, καθώς τα γυρίσματα έγιναν στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Παναγιώτης Μαδεμτζής.

Στο φετινό μοναδικό καλοκαίρι η Αποστολία Ζώη μας ανεβάζει τη διάθεση με το νέο τραγούδι της που κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE