Κώστας Μαρτάκης: Ακούστε το νέο τραγούδι «Άλλος Άνθρωπος»

Κώστας Μαρτάκης: Ακούστε το νέο τραγούδι «Άλλος Άνθρωπος»


Ο Κώστας Μαρτάκης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του.

«Άλλος Άνθρωπος» είναι ο τίτλος του καινούργιου τραγουδιού που μοιράζεται μαζί μας ο Κώστας Μαρτάκης.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το καλλιτεχνικό του ντεμπούτο και ύστερα από πολλές επιτυχίες, ο γοητευτικός τραγουδιστής μας επιβεβαιώνει πως είναι η «φωνή» του καλοκαιριού και μας χαρίζει για άλλη μια φορά μια μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία.

Ο Κώστας Μαρτάκης παρουσιάζεται ως «Άλλος Άνθρωπος» με ένα up-tempo τραγούδι και συνεχίζει να μας ξεσηκώνει στο ρυθμό του.

«Άλλος άνθρωπος τελείως έχω γίνει εξαιτίας σου, άνω – κάτω η ζωή μου, μόνο με την παρουσία σου… Για σένα άλλος άνθρωπος τελείως, έχω γίνει έτσι ξαφνικά, δεν μαζεύεται η καρδιά μου, σ’ αγαπάει υπερβολικά…», τραγουδά ο Κώστας Μαρτάκης.

Η μουσική του τραγουδιού είναι του Χρηστού Σαντικάι και του στίχους έχει γράψει ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης. Επίσης την ενορχήστρωση έκανε ο Λεωνίδας Τζίτζος και τη διεύθυνση της παραγωγής είχε ο Νίκος Γ. Μακράκης.

Το music video για το single γυρίστηκε με τη σκηνοθετική ματιά της Bodega Visuals.

Συμμετέχει η νεαρή ηθοποιός Ελευθερία Κοντογεώργη, με την οποία ο Κώστας Μαρτάκης συνυπήρξε αυτό το χειμώνα στη σκηνή του θεάτρου «Broadway», στην αναβίωση του έργου «Η Παριζιάνα» πενήντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή του στο κινηματογράφο.

Το νέο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη με τίτλο «Άλλος Άνθρωπος» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE