Η Alicia Keys μιλά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της

Η Alicia Keys μιλά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της


«Δεν θα επέστρεφα στα 20 μου ακόμα κι αν κάποιος με πλήρωνε», υποστηρίζει η Alicia Keys.

Η Alicia Keys φωτογραφίζεται για το νέο τεύχος του αμερικανικού InStyle μιλά για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Η συνέντευξη και η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Μαΐου, πριν από τις ταραχές για το θάνατο του George Floyd. Τη φωτογράφηση για το περιοδικό έκανε μάλιστα η οικογένεια της τραγουδίστρια, ο σύζυγός της Swizz Beatz και οι δύο γιοι της, ο 9 ετών Egypt και ο 5 ετών Genesis.

Η 39χρονη Alicia Keys αποκάλυψε ότι είναι χαρούμενη που δεν είναι πια 20 ετών και δεν ζει πλέον τις δύσκολες στιγμές εκείνης της περιόδου.

«Το ορκίζομαι, δεν θα επέστρεφα στα 20 μου ακόμα κι αν κάποιος με πλήρωνε, ήταν κυριολεκτικά η χειρότερη περίοδος», ανέφερε, παρότι κυκλοφόρησε το 2001 σε ηλικία 20 ετών κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της, με τίτλο «Songs In A Minor».

«Ήθελα να ταιριάζω με του άλλους τόσο απελπισμένα. Ήμουν τόσο τυφλή, τόσο εξαρτώμενη από τις απόψεις όλων των άλλων, τόσο αμήχανη, τόσο ασαφής», περιέγραψε.

Η Alicia Keys παραδέχτηκε ακόμη ότι είχε έντονες αμφιβολίες για τα τραγούδια που είχε γράψει κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου. Μεταξύ αυτών και το «A Woman’s Worth», το οποίο της χάρισε δύο υποψηφιότητες στα MTV Video Music Awards του 2002.

«Δεν υπήρχε κάτι που να είχα γράψει και να το πίστευα πραγματικά εκείνη τη στιγμή», εξομολογήθηκε.

Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η Alicia Keys έπαθε νευρικό κλονισμό κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης το 2006. Το περιστατικό την ανάγκασε να αφήσει τα πάντα πίσω της και να δραπετεύσει στην Αίγυπτο.

Για την τραγουδίστρια το δίλημμα ήταν να φύγει «μακριά από την κόλαση» ή «να εκραγεί».

Στην Αίγυπτο ανακάλυψε τη δύναμη της γιόγκα και του διαλογισμού, δύο συνήθειες που διατηρεί ακόμα και στην εποχή του κορονοϊού.

Η Alicia Keys πρόσθεσε ότι παραμένει αισιόδοξη ακόμα στις πιο δύσκολες στιγμές.

«Είμαστε πολύ καλοί στο να κρίνουμε ο ένας τον άλλον και να συμπεραίνουμε ποιοι είναι οι άνθρωποι όταν δεν τους γνωρίζουμε καν. Για μένα, το πιο σημαντικό που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να αφιερώσουμε ένα λεπτό για να δούμε και να εκτιμήσουμε ο ένας τον άλλον έτσι όπως είμαστε», είπε.

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης την πανδημία του κορονοϊού και σημείωσε πώς εστιάζει στη θετική πλευρά υγειονομικής κρίσης, καθώς οι ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής μας δίνουν την ευκαιρία «να απομακρύνουμε όλα τα περιττά πράγματα και να αναγνωρίσουμε του πόσο χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον».

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE