Εύη Καραγιάννη: Οι αιχμές για τον χωρισμό της από τον Κώστα Βουτσά

Εύη Καραγιάννη: Οι αιχμές για τον χωρισμό της από τον Κώστα Βουτσά


Εύη Καραγιάννη: Για πρώτη φορά αποκαλύπτει πως ο χωρισμός τους δεν ήταν δική τους απόφαση

«Κλαίγαμε όταν χωρίσαμε. Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια, γιατί ποτέ δεν μίλησα». Η αινιγματική ανάρτηση της Εύης Καραγιάννη για τον χωρισμό της από τον Κώστα Βουτσά ανακάτεψε την «τράπουλα», αφήνοντας απορίες και ερωτήματα για την πραγματική αιτία που τους έκανε να χωρίσουν.

Σε μια περίοδο που τα media ασχολούνται με τα κληρονομικά θέματα ανάμεσα στις κόρες και στη χήρα του αείμνηστου ηθοποιού, η τρίτη κατά σειρά πρώην σύζυγός του και μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της.

«Ηταν μια αγάπη γλυκιά και αληθινή. Ένας μεγάλος έρωτας. Πρώτη Ιουνίου 1999. Μια κοινή πορεία ζωής δεκαπέντε χρόνων. Ησουν ο σύντροφος, ο σύζυγος, ο γλυκός πατέρας, ο μεγαλόκαρδος, ο έξυπνος, ο πρακτικός, ο δάσκαλος, ο ηθοποιός. Μεγάλωσες τον Άνθιμό μου σαν δικό σου παιδί και σ’ ευχαριστώ.

Είχες την καλύτερη σχέση με τον βιολογικό πατέρα του Ανθιμου, Τιμόθεο. Αυτό και μόνο λέει πολλά» έγραψε η Εύη Καραγιάννη στη σελίδα της στο facebook, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το μυστήριο του γάμου τους.

«Καθαρόαιμο αρσενικό, παλαιάς κοπής» τον χαρακτήρισε, περιγράφοντας έναν μυθικό έρωτα στο πλευρό του Κώστα Βουτσά. «θα ήθελα πολύ να μοιραστώ με τις φίλες μου τα καθημερινά σου γράμματα, τα λουλούδια σου, την αγάπη σου, τον έρωτά σου.

Αμέτρητα γραπτά, αμέτρητος ο έρωτάς σου. Η αγάπη μας. Ολα θα είναι κάποια στιγμή σε διάθεση…» συνέχισε, αφήνοντας την αποκάλυψη για τον επίλογο της ανάρτησής της.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουιθεί:

Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE