«Δε Βάζεις Μυαλό»: Η Μελίνα Ασλανίδου συμπράττει με τον Γιώργο Θεοφάνους

«Δε Βάζεις Μυαλό»: Η Μελίνα Ασλανίδου συμπράττει με τον Γιώργο Θεοφάνους


Με νέο τραγούδι θα υποδεχθεί η Μελίνα Ασλανίδου το καλοκαίρι.

Η Μελίνα Ασλανίδου «δε βάζει μυαλό» και συνεργάζεται ξανά με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Αφού συνυπήρξαν στην κριτική επιτροπή του τελευταίου «X Factor», η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο καταξιωμένος δημιουργός ένωσαν για πρώτη φορά τις καλλιτεχνικές διαδρομές τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ακολουθώντας την επιθυμία του κοινού.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε ένα τρυφερό τραγούδι με τον τίτλο «Γεια Σου» και όταν ρώτησε τους ακολούθους του ποια θα ήταν η πιο κατάλληλη φωνή για να το ερμηνεύσει, το όνομα της Μελίνας Ασλανίδου επικράτησε στις απαντήσεις.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε από απόσταση και κυκλοφόρησε στα μέσα του περασμένου Απριλίου, δίνοντας την ευκαιρία στην τραγουδίστρια και στον μουσικοσυνθέτη να δοκιμάσουν τη χημεία τους.

Γιώργος Θεοφάνους & Μελίνα Ασλανίδου - Γεια Σου - Official Music Video

Τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά και η Μελίνα Ασλανίδου κατέφυγε στο πηγαίο το χάρισμα του Γιώργου Θεοφάνους για το νέο τραγούδι της, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Δε Βάζεις Μυαλό».

Πρόκειται για ένα ρυθμικό καλοκαιρινό single με έντονο ελληνικό χρώμα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε τη μουσική, ο Θάνος Παπανικολάου έδωσε τους στίχους και η Μελίνα Ασλανίδου δένει το τραγούδι με την εξαιρετική ερμηνεία της.

Σημειώνεται ότι λύρα στο τραγούδι έπαιξε ο Νίκος Ζωιδάκης.

Το νέο τραγούδι της Μελίνα Ασλανίδου «Δε Βάζεις Μυαλό» θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας τη Δευτέρα 15 Ιουνίου και θα κυκλοφορήσει επίσημα από την Panik Records στις 22 Ιουνίου.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE