«Δεν Το ‘Χω Μακριά Σου»: Νέο τραγούδι και Video Clip από τους INCO

«Δεν Το ‘Χω Μακριά Σου»: Νέο τραγούδι και Video Clip από τους INCO


Ο Ηλίας Μπόγδανος των INCO σε ρόλο «επικίνδυνου» stalker.

Οι INCO, η πιο cool pop-rock ελληνική μπάντα με επικεφαλής τον εκρηκτικό Ηλία Μπόγδανο, κυκλοφορούν σήμερα ένα νέο  τραγούδι με τίτλο «Δεν Το ‘Χω Μακριά Σου».

Ο Ηλίας Μπόγδανος στο τραγούδι, ο Άλεξ Σαρόγλου στην κιθάρα, ο Έκτορας Πανταζής στα drums και ο Λευτέρης Κουκλάκης στο μπάσο, έχουν γίνει talk of the town χάρη στις sold-out συναυλίες τους, όπου κι αν εμφανίζονται.

Οι INCO έχουν χτίσει ένα φανατικό νεανικό κοινό, το οποίο εμπιστεύεται απόλυτα την ενέργειά τους, τις μουσικές παραγωγές τους που συναγωνίζονται στα ίσα αυτές του εξωτερικού, τη μοναδική σκηνική τους παρουσία σε εκρηκτικά live όπου τίποτα δεν μένει όρθιο και την αυθεντικά σημερινή, φρέσκια και cool προσωπικότητα που κουβαλούν πάνω και κάτω από τη σκηνή.

Η ταλαντούχα μπάντα μας εκπλήσσουν για ακόμη μία φορά  με μια έξυπνη και ευρηματική ιδέα για το video clip του single «Δεν Το ‘Χω Μακριά Σου».

Ο Ηλίας Μπόγδανος πρωταγωνιστεί σε ρόλο «επικίνδυνου» stalker, που προσπαθεί να γοητεύσει με τον πιο περίεργο τρόπο μια όμορφη κοπέλα, τη Σοφία Μανωλάκου.

Το κινηματογραφικό video clip είναι σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου.

Το single «Δεν Το ‘Χω Μακριά Σου» των INCO κυκλοφορεί από την Cobalt Music.Source link

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE